x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears, dusă cu forţa la spital

Britney Spears, dusă cu forţa la spital

de Corina Andriuta    |    04 Ian 2008   •   00:00
Britney Spears,  dusă cu forţa la spital

In urma unui scandal avut de Britney Spears cu bodyguardul lui Kevin Federline, poliţia a ajuns la uşa vedei şi apoi a fost transportată la spital, informează edition.cnn.com, citat de lenta.ru. Conform declaraţiilor date de poliţiştii care au insoţit-o pe vedeta muzicii pop la spital, „Britney se află sub influienţa unei substanţe necunoscute şi este foarte violentă". • VIDEO



In urma unui scandal avut de Britney Spears cu bodyguardul lui Kevin Federline, poliţia a ajuns la uşa vedei şi apoi a fost transportată la spital, informează edition.cnn.com, citat de lenta.ru. Conform declaraţiilor date de poliţiştii care au insoţit-o pe vedeta muzicii pop la spital, „Britney se află sub influienţa unei substanţe necunoscute şi este foarte violentă".

NEBUNIE. Scandalul s-a iscat in momentul in care la uşa căntăreţei a sosit bodyguardul lui Kevin Federline, fostul soţ al vedetei, pentru a-i lua pe ce doi copii, Preston - doi ani şi Jayden James- un an. După căteva ore de negocieri, poliţiştii veniţi la reşedinţa vedetei aau reuşit să o transporte la un spital din Los Angeles. Purtătorul de cuvănt din partea poliţiei oraşului Los Angeles, Jason Lee, a declarat că poliţia a fost chemată la locuinţa din Studio City a căntăreţei, vineri, la ora 04.00 GMT, "pentru a rezolva disputa pe căi paşnice şi legale", in conformitate cu decizia luată de judecător cu privire la custodia celor doi copii ai lui Spears şi Federline. Se pare că, iniţial, două ambulanţe au fost chemate ca "măsură de precauţie". Publicaţia US Weekly informează că Spears ar fi refuzat să-i predea pe cei doi fii ai său, Sean Preston, in vărstă de doi ani, şi Jayden James, in vărstă de un an, gărzii de corp a lui Federline, aşa cum fusese stabilit anterior. Fosta "Lolita" a muzicii pop, in vărstă de 26 de ani, a pierdut custodia copiilor săi in octombrie, in favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător in urma evaluării comportamentului său haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

×
Subiecte în articol: magazin