x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bucureşti/ O explozie lasă zeci de familii în stradă

Bucureşti/ O explozie lasă zeci de familii în stradă

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Feb 2008   •   00:00
Bucureşti/ O explozie lasă zeci de familii în stradă

11:43 • În urma unei explozii a unei butelii, produsă vineri noapte, un cămin de muncitori din Berceni a fost distrus aproape în totalitate. Explozia iniţială a fost urmată de alte trei, provocate din aceleaşi motiv: buteliile din casele locatarilor. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să determine cauzele incendiului. Nu este exclus, spun pompierii, “ca explozia să fi fost provocată intenţionat”.

În urma unei explozii a unei butelii, produsă vineri noapte, un cămin de muncitori din Berceni a fost distrus aproape în totalitate. Explozia iniţială a fost urmată de alte trei, provocate din aceleaşi motiv: buteliile din casele locatarilor. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să determine cauzele incendiului. Nu este exclus, spun pompierii, “ca explozia să fi fost provocată intenţionat”.

 

DEZASTRU. În urma deflagraţiilor, un om a ajuns la spital şi mai mulţi locatari ai căminului s-au rănit în încercarea de a scăpa teferi din incendiu. Din cauza ninsorii, pompierii bucureşteni au ajuns târziu la intervenţie. Mai multe familii care locuiau în cămin au rămas fără acoperiş derasupra capului. Martorii susţin că dezastrul s-a produs şi pentru că pompierii au întârziat la intervenţie.


×
Subiecte în articol: magazin