x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Burta pe carte!

Burta pe carte!

de Sebastian S. Eduard    |    09 Mai 2008   •   00:00

"Şansa vieţii lui", una dintre premierele acestei săptămîni, este inspirat de povestea adevărată a unor tineri supradotaţi care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari.



Studenţii geniali, specialişti în "21"


"Şansa vieţii lui", una dintre premierele acestei săptămîni, este inspirat de povestea adevărată a unor tineri supradotaţi care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari.

Gaşca. Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar strălucit, la M.I.T care – avînd nevoie de bani pentru taxele şcolare – găseşte soluţia în jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studenţii cei mai inteligenţi ai facultăţii, care se duc la Las Vegas în fiecare week-end, înarmaţi cu identităţi false şi cu know-how-ul capabil să păcălească jocul de blackjack, pentru a ieşi cîştigători. În frunte cu Micky Rosa (Kevin Spacey), profesorul lor de matematică, care e foarte puţin ortodox şi un geniu în statistică, ei au spart codul jocului de noroc. Numărînd cărţile şi folosind un sistem complicat de semnale, echipa poate să învingă cazinoul în stil mare. Fascinat de perspectiva banilor, de stilul de viaţă din Vegas şi de coechipiera sa isteaţă şi sexy, Jill Taylor (Kate Bosworth), Ben începe să întindă coarda...



George Clooney, actor şi regizor


O a doua premieră a săptămînii este "Jocuri murdare". Comedie romantică în decorul istoriei de început a fotbalului american, filmul regizat şi scris de George Clooney spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal (acelaşi Clooney) care încearcă să convingă un student foarte priceput într-ale balonului rotund să se alăture echipei sale.


video&DVD


Sub anestezie.

 Clayton Beresford Jr (Hayden Christensen) pare să le aibă pe toate – o logodnică superbă, pe nume Samantha Lockwood (Jessica Alba) o mamă care îl adoră, Lilith (Lena Olin), o afacere prosperă şi toţi banii pe care şi i-ar dori un tînăr. Cu toate acestea, viaţa lui Clay este departe de perfecţiune. Logodnica sa devine din ce în ce mai suspectă pe măsură ce el are nevoie disperată de un transplant de inimă. În plus, Clayton are o grupă de sînge foarte rară, aşa încît un donator compatibil este foarte greu de găsit. În momentul în care transplantul a fost posibil, pe masa de operaţie, Clay va trăi o experienţă şocantă, cea a stării de "conştienţă anestezică".


Suport: DVD

Gen: dramă/ thriller
Cu: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin
Regie: Joby Harold



Ce e mai bun în viaŢĂ.

O tragi-comedie despre cei mai buni prieteni – Abbie (Madonna), o femeie obişnuită, şi Robert (Rupert Everett), un homosexual – care decid să facă un copil împreună. După cinci ani, Abbie se îndrăgosteşte de un bărbat şi vrea să îşi trăiască viaţa alături de el şi de băieţelul (Sam) conceput cu Robert. Ceea ce urmează este o dezbatere aprigă pentru custodia copilului.


Suport: DVD

Gen: comedie, romantic
Cu: Madonna, Rupert Everett, Benjamin Bratt, Illeana Douglas
Regie: John Schlesinger

×
Subiecte în articol: film