x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun C.E. Polo/ Adversari grei pentru români

C.E. Polo/ Adversari grei pentru români

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Ian 2008   •   00:00
C.E. Polo/ Adversari grei pentru români

08:22 • Echipa României de polo masculin va face parte din Grupa B la Campionatul European de la Malaga, alături de reprezentativele Serbiei, Italiei, Rusiei, Germaniei şi Macedoniei, s-a stabilit miercuri, în urma tragerii la sorţi de la Madrid, informează site-ul oficial al competiţiei.

Echipa României de polo masculin va face parte din Grupa B la Campionatul European de la Malaga, alături de reprezentativele Serbiei, Italiei, Rusiei, Germaniei şi Macedoniei, s-a stabilit miercuri, în urma tragerii la sorţi de la Madrid, informează site-ul oficial al competiţiei.

TURNEU FINAL. România va juca în meciul de debut de la Campionatul European cu reprezentativa Macedoniei. Grupa A are în componenţă reprezentativele Ungariei, Spaniei, Greciei, Croaţiei, Slovaciei şi Muntenegrului. Tragerea la sorţi a avut loc miercuri seară, la Congress Palace din Madrid, şi a fost efectuată de înotătoarea spaniolă Maria Pelaez. La Campionatul European de la Malaga, competiţie care va avea loc în perioada 4-13 iulie, vor participa 12 echipe împărţite în două grupe: Grupa A: Ungaria, Spania, Grecia, Croaţia, Muntenegru şi Slovacia; Grupa B: România, Serbia, Italia, Rusia, Germania şi Macedonia.

×
Subiecte în articol: magazin