x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Călin Popescu Tăriceanu: Să vă pregătiţi pentru inundaţii!

Călin Popescu Tăriceanu: Să vă pregătiţi pentru inundaţii!

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Ian 2008   •   00:00
Călin Popescu Tăriceanu: Să vă pregătiţi pentru inundaţii!

12:58 • Premierul Tăriceanu le-a cerut, joi, primarilor şi prefecţilor, să fie pregătiţi în perioada următoare pentru eventualele inundaţii cauzate de topirea zăpezii şi să asigure stocurile minime de materiale necesare pentru apărarea împotriva inundaţiilor.

Premierul Tăriceanu le-a cerut, joi, primarilor şi prefecţilor, să fie pregătiţi în perioada următoare pentru eventualele inundaţii cauzate de topirea zăpezii şi să asigure stocurile minime de materiale necesare pentru apărarea împotriva inundaţiilor.

AVERTIZARE. Premierul le-a mai cerut primarilor să asigure permanenţa în sediul primăriilor pentru a nu se repeta situaţia din anii anteriori, când niciun funcţionar al primăriei nu era disponibil pentru a primi avertizările: "Trebuie să avem în vedere posibilitatea producerii de inundaţii în perioada următoare ca urmare a topirii zăpezii şi a fenomenelor de îngheţ-dezgheţ. De accea vreau să atrag atenţia prefecţilor şi primarilor din teritoriu să fie pregătiţi încă de pe acum pentru aceste posibile evenimente". Tăriceanu le-a cerut totodată autorităţilor locale să asigure stocurile minime de materiale pentru apărarea împotriva inundaţiilor. Şeful executivului a participat, joi, la evaluarea activităţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă în anul 2007, alături de miniştrii internelor, lucrărilor publice, mediului şi sănătăţii.

×
Subiecte în articol: magazin