x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campionate/ Şi-au dislocat umerii pentru a scăpa de armată!

Campionate/ Şi-au dislocat umerii pentru a scăpa de armată!

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Feb 2008   •   00:00
Campionate/ Şi-au dislocat umerii pentru a scăpa de armată!

11:42 • 92 de foşti şi actuali fotbalişti sud-coreeni au fost acuzaţi că şi-au dislocat intenţionat umerii pentru a primi din partea medicilor acte care să dovedească faptul că nu sunt apţi pentru îndeplinirea serviciului militar obligatoriu.

92 de foşti şi actuali fotbalişti sud-coreeni au fost acuzaţi că şi-au dislocat intenţionat umerii pentru a primi din partea medicilor acte care să dovedească faptul că nu sunt apţi pentru îndeplinirea serviciului militar obligatoriu.

INVENTIVI. Procurorii au anunţat luni că foşti şi actuali fotbalişti au fost acuzaţi că au înşelat armata în privinţa stării lor de sănătate. Bărbaţii din Coreea de Sud trebuie să stea în armată până la doi ani, şi foarte puţini sportivi profesionişti sunt scutiţi. Printre fotbaliştii care şi-au dislocat umerii se află mai mulţi amatori, dar şi 15 jucători din prima ligă de fotbal coreeană. Oficialii au explicat că fotbaliştii au folosit greutăţi pentru a-şi disloca umerii, dar au fost ajutaţi şi de colegii lor, cărora le-au cerut să sară pe spatele lor. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, sportivii vor efectua doi ani de muncă în folosul comunităţii şi ar putea fi trimişi în armată sau condamnaţi la închisoare.

×
Subiecte în articol: magazin