x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cand chirurgia estetica naste monstri

Cand chirurgia estetica naste monstri

13 Noi 2008   •   00:00
Cand chirurgia estetica naste monstri

O fata perfecta! Visul unei sud-coreence, ce si-a dorit sa fie un etalon de frumusete, s-a transformat intr-un cosmar real, trait zi de zi. 



Hang Mioku, in varsta de 48 de ani, a suferit prima interventie de chirurgie estetica asupra fizionomiei atunci cand avea 28 de ani.

S-a mutat in Japonia unde a suportat o serie de alte interventii. Procesul chirurgical a lasat urme adanci pe fata sa, desfigurand-o. Asta nu a impiedicat-o sa-si doreasca mai mult, sa se admire in oglinda si sa creada ca totul poate fi remodelat conform criteriilor impuse de ea.

In cele din urma, estimand ca rezultatele unor noi interventii chirurgicale asupra fetei sale nu ar putea produce decat daune, chirurgii au refuzat sistematic orice incercare a acesteia de remodelare faciala.

Dupa ce au realizat ca in spatele unei figuri amorfe se ascunde fiica lor, parintii lui Mioku, la reintoarcerea acesteia in Coreea, au simtit ca este nevoie de un tratament psihiatric pentru a trata aceasta obsesie de nivel compulsiv.


Fiind prea costisitor, tratamentul psihiatric a fost intrerupt, Mioku revenind in scurt timp la vechile obsesii.  

In mod surprinzator a gasit un doctor care a consimtit sa ii faca o injectie cu silicon la nivelul fetei, si, ceea ce este si mai grav din punct de vedere deontologic, i-a oferit o seringa si o rezerva de silicon pentru a-si implini de una singura fantasmele.

In momentul in care s-a epuizat rezerva de silicon, in disperare de cauza, a folosit ca  substitut uleiul din bucatarie.

Acest lucru i-a fost fatal, rezultatul a fost monstruos, fata i-a devenit atat de groteasca, incat copiii vecinilor au inceput s-o strige "Ventilator", facand aluzie la dimensiunile neobisnuite ale fetei in comparatie cu corpul sau minion.

In urma unei aparitii televizate, impresionati de drama prin care trece, telespectatorii au facut donatii care i-au permis sa faca o serie de interventii chirurgicale reparatorii.

In timpul procedurii chirurgii au indepartat 60 de grame de substate straine de pe fata sa si alte 200 de grame de pe gat.

Aceste interventii nu au reusit sa elimine decat o parte din desfigurare, dar au reusit, poate, sa o faca pe protagonista intamplarilor sa revina pe linia de plutire, aceasta declarand ca ar accepta inapoi cu bucurie fata sa originala.
www.telegraph.co.uk









×
Subiecte în articol: lumea