x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cargobot naufragiat in Marea Neagră

Cargobot naufragiat in Marea Neagră

de Corina Andriuta    |    03 Ian 2008   •   00:00
Cargobot naufragiat in Marea Neagră

Un cargobot sub pavilion bulgar a naufragiat joi, in urma unei furtuni, in nordul Mării Negre, in largul coastei sudice ruse. Echipajul era format din 11 membri (un uncrainean şi zece bulgari ) care s-au refugiat in bărci de salvare, pe o mare agitată, a anunţat rian.ru. Şapte dintre aceştia au fost inghiţiţi de valuri, unul a fost salvat iar trei marinari sunt in continuare căutaţi de către echipele de salvare. • VIDEO

Un cargobot sub pavilion bulgar a naufragiat joi, in urma unei furtuni, in nordul Mării Negre, in largul coastei sudice ruse. Echipajul era format din 11 membri (un uncrainean şi zece bulgari ) care s-au refugiat in bărci de salvare, pe o mare agitată, a anunţat rian.ru. Şapte dintre aceştia au fost inghiţiţi de valuri, unul a fost salvat iar trei marinari sunt in continuare căutaţi de către echipele de salvare.

FURTUNĂ. Rafalele violente de vănt şi valurile de trei metri au făcut dificilă salvarea celor 10 bulgari şi un ucrainean naufragiaţi in strămtoarea Kerci, care separă Uraina şi Rusia, in nordul Mării Negre."Soarta echipajului nu este clară", a adăugat agenţia, citănd un oficial rus din serviciile de intervenţie.Mai multe vase se aflau in zonă şi un elicopter era gata să decoleze imediat ce condiţiile meteorologice o vor permite, a adăugat rian.ru.Vanessa, cargobotul inregistrat in Bulgaria care plecase din portul ucrainean Berdiansk, transporta o incărcătură de metal atunci cănd s-a scufundat, a anunţat la răndul său agenţia Interfax.

×
Subiecte în articol: magazin