x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carla Bruni, fără rolul vieţii ei

Carla Bruni, fără rolul vieţii ei

de Sînziana Stancu    |    06 Apr 2010   •   00:00
Carla Bruni, fără rolul vieţii ei
Sursa foto: /AFP Photo



Celebrul regizor american Woody Allen, care-i propusese soţiei preşedintelui francez să joace în viitoarea lui producţie, în care să-şi interpreteze propriul rol de "Primă Doamnă", a umilit-o pur şi simplu, alegând în locul ei o profesionistă mai tânără cu vreo zece ani decât ea şi cu un Oscar la activ.

Anul trecut, Woody Allen o curta pe Carla Bruni pentru un rol într-una dintre viitoarele lui producţii. Spunea atunci că ea va fi "alegerea naturală" pentru un rol de "Primă Doamnă". Acum însă, actriţa Marion Cotillard, care a obţinut un Oscar, i-a suflat Carlei rolul de sub nas, în noul film pe care regizorul îl va turna chiar în Franţa.

Anunţul producătorului pare o umilinţă cruntă pentru Carla, cu atât mai mult cu cât propu­ne­rea lui Allen făcută fostului fotomodel care a împlinit 42 de ani părea o certitudine, fiind deja popularizată şi comentată de pre­să.

 Însuşi soţul ei, preşedintele Nicolas Sarkozy, îi dăduse "dezlegare" să joace în viitorul film al lui Allen, mai ales că un astfel de film i-ar fi sporit şi lui capitalul electoral, iar Carla visa ca rolul să îi încununeze reputaţia pe care ea însăşi şi-a creat-o şi hrănit-o, aceea de "artistă" şi de adevărată "Primă Doamnă" a Franţei.


LOOK ÎNGHEŢAT
Dar n-a fost să fie. De-ai naibii parcă, fotoreporterii stau de-atunci încoace cu obiectivul aparatelor de fotografiat pe chi­pul Carlei, vânându-i cel mai superficial rid, iar recent expresiile "îngheţate" de botox.

Tabloidul britanic Daily Mail pretinde că regizorul american s-ar fi răzgândit săptămâna trecută tocmai din cauza fotografiilor "botoxate" al Carlei, a cărei figură "îngheţată" l-ar fi "speriat". Oficial însă, el şi-a motivat noua alegere altfel. "Carla Bruni nu este o femeie care trăieşte din actorie. Este «Primă Doamnă». Ea ar putea părăsi filmările în orice moment, chemată de obligaţii oficiale, cum ar fi o criză politică sau un alt eveniment important. Trebuie să iau în calcul astfel de riscuri, aşa că alegerea ei nu mai e o certitudine", declara Allen săptămâna trecută, când pe viitorul lui generic se vehicula deja numele lui Cotillard.

În afară de avantajul celor 34 de ani pe care îi are, de un Oscar pentru cea mai bună actriţă, un Bafta şi un Glob de Aur pentru rolul "Edith Piaf" din "La Vie en Rose", Cotillard, spre deosebire de Bruni, se bucură şi de reputaţia unei actriţe discrete, fără viaţă scandaloasă.

×
Subiecte în articol: magazin