x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carmen Brumă putea fi atletă

Carmen Brumă putea fi atletă

10 Aug 2007   •   00:00

Evită căt poate de mult evenimentele mondene, cănd are timp liber dă o fugă pe la munte, şi-n rest prezintă ştirile sportive de la Realitatea, la acelaşi post de televiziune realizează şi emisiunea "O brumă de mişcare".

Evită căt poate de mult evenimentele mondene, cănd are timp liber dă o fugă pe la munte, şi-n rest prezintă ştirile sportive de la Realitatea, la acelaşi post de televiziune realizează şi emisiunea "O brumă de mişcare", dă sfaturi care ţin de mişcare, de viaţă sănătoasă, de nutriţie intr-o revistă glossy şi... face sport. Sport, sport şi iar sport.

In drumul nostru spre Clubul Bamboo, acolo unde a avut loc şedinţa foto cu ea, Carmen Brumă, la volanul propriei maşini, ne spune că este doar o intămplare faptul că o vedem in postură de şoferiţă: "Nu-mi plac maşinile, nu-mi place să conduc". Dar despre sport şi nutriţie poate vorbi oricănd şi sfătui pe oricine. La un moment dat, Robert Turcescu i-a propus să-şi deschidă amăndoi un cabinet nutriţionist. Nu se poate, pentru că ea n-are diplomă de specialist in nutriţie.

De zece ani, Carmen n-a mai băut nici un fel de băutură acidulată, iar cartofilor prăjiţi nu le mai ştie gustul. Deşi sunt pe lista alimentelor "periculoase", la dulciuri n-a putut renunţa definitiv. Nu rezistă in faţa prăjiturilor, dar nu face nici exces de zel:

"Sunt mare amatoare de dulciuri, sunt leşinată după ele, aş mănca şi zahăr pe păine sau zahăr gol. Miere cu lingura. Orice e dulce!".

De patru ori pe săptămănă face mişcare: aleargă la sală sau in parc, merge pe stadion pentru un antrenament, ori face sport acasă. "La sală merg de plăcere. Dacă de măine aş avea garanţia că 100 de ani nu mă ingraş, nu mă modific, eu oricum m-aş duce la sală. Pe mine mişcarea mă relaxează psihic foarte mult", spune Carmen.

Un mare regret al ei este că n-a făcut atletism de performanţă. Acum e prea tărziu, deşi atleta Violeta Beclea i-a spus că ar putea să se apuce şi acum de acest sport, şi să participe la competiţii interne. "Sunt convinsă că aş fi fost foarte bună la atletism. Mi-a spus şi Violeta Beclea că aş fi putut face performanţă. Simt şi eu lucrul ăsta..."

×
Subiecte în articol: sport cover story