x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carte - Codul lui...Nostradamus

Carte - Codul lui...Nostradamus

de Sebastian S. Eduard    |    25 Aug 2006   •   00:00
Carte  -  Codul lui...Nostradamus

Profetiile celebrului clarvazator despre cel de-al treilea razboi mondial

Profetiile celebrului clarvazator despre cel de-al treilea razboi mondial

Daca amesteci una dintre cele mai controversate figuri ale istoriei - sa zicem Nostradamus - si cea mai bine vanduta carte a ultimilor ani - sa zicem "Codul lui Da Vinci" - ce poate rezulta? Evident, "Codul lui Nostradamus".

SERIE. Dupa cele doua volume din seria: "Codul Bibliei", Editura Nemira publica o alta carte cu o tema asemanatoare: "Codul lui Nostradamus", de Michael Rathford. Volumul ne asigura ca va impartasi profetiile lui Nostradamus, care anunta cel de-al treilea razboi mondial intre anii 2007-2012.

PUNCT DE PORNIRE. Am auzit cu totii de versetele codificate ale lui Nostradamus, dar de curand a avut loc o descoperire uimitoare: ultimul manuscris al lui Nostradamus, total necunoscut pana atunci, a fost gasit la Biblioteca Nationala Italiana din Roma. Manuscrisul a fost donat in urma cu circa 400 de ani Papei Urban al VIII-lea si de atunci a ramas ascuns. Din cauza presiunilor si a supravegherii Inchizitiei, profetul a amestecat intelesul si ordinea catrenelor. Dr Michael Rathford sustine ca a descoperit intelesurile ascunse. El vorbeste despre terorism, despre Osama Bin Laden, despre urmatorul atac terorist asupra SUA, dezvoltarea Chinei, o confruntare intre SUA si Iran/ Nord si da detalii despre desfasurarea celui de-al treilea razboi mondial. Pe parcursul celor opt capitole si 140 de pagini, autorul explica motivele pentru care au loc evenimentele si ce putem face pentru a ne proteja.

"Cand Antihristul va prelua controlul asupra Europei, armele nucleare vor provoca distrugeri aidoma trasnetelor si fulgerelor, iar din ele va cadea o «ploaie laptoasa». Arme pe care imaginatia omului nici nu le poate visa in prezent vor produce nimiciri teribile. Cadavrele vor impanzi pamantul"

SEMNALE EDITORIALE
Natura - enciclopedie pentru intreaga familie
EDITURA TEORA. Enciclopedia subliniaza incredibila diversitate a naturii, aducand in prim-plan minunile lumii vii si explorand toate categoriile principale de plante si animale. Volumul este structurat in trei parti, are peste 300 de pagini si este bogat ilustrat cu fotografii, harti si planse. Enciclopedia Naturii ofera o imagine fascinanta a vietii de pe Terra si, intr-o vreme in care lumea vie este tot mai grav amenintata de activitatea umana, importanta acestui subiect nu mai trebuie subliniata.


Stavilar la Pacific
EDITURA HUMANITAS. Indochina anilor ’20, un spatiu al culorilor violente. Doua orase: al albilor, stralucitor si fantomatic, si al "celorlalti", saracacios, crud si senzual. O familie care se lupta pentru supravie-tuire, cu trei dusmani neinduratori: apele oceanului atotputernic, colonistii mercantili si propriii demoni! Dragostea a devenit moneda de schimb, iar viata omeneasca, o marfa oarecare. Cat va rezista stavilarul ridicat in calea acestui potop? Volumul a fost ecranizat in 1958, cu Anthony Perkins si Silvia Magano in rolurile principale.


Mic tratat despre marile virtuti
EDITURA UNIVERS. Tratatul despre marile virtuti, scris de Andre Comte Sponville, este o carte al carei succes imens la marele public se datoreaza unui demers neobisnuit: a scrie un tratat despre politete, fidelitate, cumpatare, curaj, generozitate, compasiune, toleranta, blandete, iubire, tratand toate aceste notiuni dintr-o abordare istoric-filosofica, dar in acelasi timp, pentru marele public, este un proiect demn de un Socrate al vremurilor noastre. "Cartea de fata se doreste in intregime consacrata moralei practice (...) Nu este o intamplare faptul ca tratatul incepe cu politetea, care nu este inca morala, si se incheie cu iubirea, care este deja mai mult decat morala", spune autorul.


Secolul antiamerican
EDITURA TRITONIC. "Cei care se opun politicii externe a lui G.W. Bush vor gasi multe confirmari in aceasta carte usor de citit si serios argumentata", spune Jeffrey Goldberg, corespondentul ziarului The New Yorker. "Dar ea s-ar putea sa fie mai importanta pentru cei care cred ca antiamericanismul este un rezultat inevitabil al statutului de mare putere. Partizanii actualei politici externe americane va trebui sa lupte din greu cu argumentele lui Sweig despre rolul SUA in lume.


×