x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Catherine Zeta-Jones şi-a ascuns afecţiunea psihică de soţul său

Catherine Zeta-Jones şi-a ascuns afecţiunea psihică de soţul său

10 Mai 2011   •   16:21
Catherine Zeta-Jones şi-a ascuns afecţiunea psihică de soţul său
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Michael Douglas nu a ştiut nimic de starea pshică a soţiei sale o bună bucată de vreme. Actorul a dezvăluit că a aflat de afecţiunea psihică a soţiei sale abia după ce aceasta a decis că are nevoie de ajutor de specialitate pentru tulburarea bipolară de tip II de care suferă.

Douglas crede că, dat fiind motivul pentru care s-a îmbolnăvit soţia sa - lupta lui cu cancerul oro-faringian  - Catherine a ascuns acest lucru pentru a nu îngreuna mai mult perioada dificilă prin care a trecut celebrul cuplu. „Probabil că se întâmpla de ceva vreme. Dar nu am fost conştient de asta. Ştii cum sunt britanicii în general, Catherine este din Ţara Galilor, pe ei nu îi vezi nicioadtă într-o dispoziţie proastă, nu-i aşa? Ei adoptă întotdeauna comportamentul acela băţos şi merg mai departe” , a povestit Douglas, citat de Female First. Actorul a adăugat că acum este foarte mându că soţia sa a apelat la specialişti, deoarece există tratamente foarte bune pentru această afecţiune care "atinge" un numpr ridicat de persoane.

Întrebat de gazda unui show de televiziune dacă le-au dezvăluit copiilor faptul că actriţa este bolnavă. Michael Douglas a povestit că au evitat acest lucru. „Nu, ei încă nu ştiu, trebuie să le oferim o şansă deoarece abia depăşesc restul problemelor pe care le-am avut. Dar cel mai greu este nu să fii îngrijorat de copii care sunt colegi cu ei la şcoală, ci de părinţii acestora, pentru că nu ştii niciodată ce le vor spune, până la urmă, propriilor copii”, a adăugat actorul, care a avut parte de un an mai mult decât încărcat. „Acum este bine, viaţa este foarte bună cu mine de ceva timp încoace, aşa că mă şi gândeam la un moment dat că urmează să fiu lovit de camion sau ceva, pentru că este mult prea bine”, a mai dezvăluit actorul, care dă dovadă de un simţ al umorului extraordinar pe seama faptului că în ultimul an şi jumătate a descoperit că are cancer, fiul său cel mare a fost închis pentru posesie de droguri iar fosta sa soţie l-a dat  în judecată.

 

×
Subiecte în articol: michael douglas catherine zeta-jones