x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ceasul pentru fertilitate

Ceasul pentru fertilitate

de Dan Dinu    |    29 Sep 2006   •   00:00
Ceasul pentru fertilitate
GADGET
Pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate cand vor

Planning-ul familial nu mai este de acum o problema, deoarece tocmai s-a inventat ceasul de mana care face asta pentru tine. Ceasul creat de cei de la firma LAKS se numeste Baby Boom Watch (BBBoom) si poate tine evidenta zilelor de fertilitate, putand astfel sa stii din timp cand poti ramane insarcinata, poate calcula saptamana in care este sarcina, in cazul in care esti insarcinata, si are chiar si posibilitatea de alegere a numelui copilului, in cazul in care nu te-ai hotarat inca la un nume.

Compania austriaca a mai lansat, in 2004, un ceas cu mp3-player care a avut un succes instantaneu datorita designului compact fata de celelalte ceasuri cu capabilitati audio de la acea vreme. Desi dimensiunile de 35 x 48 x 12 mm nu sunt exagerate, la prima vedere gadgetul arata mai mult ca un ceas barbatesc sport din plastic, designul fiind mai mult pe gustul unui alergator decat a unei femei insarcinate. Iar culorile acestuia nu ajuta mai mult, ceasul venind doar in doua nuante, alb si negru, culorile preferate ale unei femei care vede lumea in tonuri de gri.

Produsul companiei LAKS a fost gandit sa fie practic, cu un afisaj digital si minicalculator ce tine minte toti parametrii necesari pentru a evita sau pentru a avea o sarcina cu succes.

Ceasul are un cost aproximativ de 95$, pret rezonabil, pe care nu-l platesti decat o data, avand in vedere ca te poate scapa de un cost pe care ai putea sa il platesti 18 ani in continuu.

Sony Playstation 3

Faimosul Playstation 3 a iesit la rampa in sfarsit.

Desi a aparut initial numai in varianta de 20 de giga, deja unele site-uri au inceput sa accepte comenzi timpurii pentru versiunea PS3 cu harddisk de 60 GB si interfata HDMI (High-Definition Multimedia Interface) pentru conectarea la un televizor compatibil HDTV.

Deoarece Sony nu impune un pret pentru vanzarea consolei, distribuitorii pot decide singuri pretul precomenzilor, astfel incat costul unei console de 60 giga este, in Statele Unite, de 999$, iar singurul mod in care poate ajunge si in Europa este prin import, lucru ce va mai adauga cateva sute de dolari pretului normal.

News

CIP HIBRID INTEL. Compania producatoare de cipuri Intel a anuntat dezvoltarea unui cip revolutionar ce foloseste ca metoda de procesare o tehnologie hibrida siliciu-laser, bazata pe proprietatile luminoase ale fosfatului de indiu si capabilitatile de reflexie ale siliciului. Cercetatorii de la Intel sunt primii din lume care au reusit sa produca un astfel de cip hibrid, folosind tehnologiile conventionale de procesare a siliciului. Desi aceasta tehnologie permite realizarea unor cipuri mult mai ieftine si mult mai rapide decat cele conventionale, mai are cativa ani buni pana cand va putea fi comercializata.

SONY MY STYLE. Paletele de culori restranse sunt un fapt cunoscute in industia IT si se pare ca Sony si-a dat seama de asta. Daca te-ai plictisit de aceleasi culori si aceleasi designuri standard ale produselor Sony, acestia tocmai au lansat "Sony My Style" un centru de personalizare de unde poti comanda un laptop VAIO cu numele tau gravat sau poti avea un televizor LCD BRAVIA, verde fosforescent, chiar la tine in sufragerie. Aceste servicii sunt disponibile numai pentru anumite produse Sony si pot fi gasite pe site-ul oficial http://www.sonystyle.com.
×
Subiecte în articol: Sony