x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ceaţa şi viteza au dus la producerea unui grav accident pe DE 70

Ceaţa şi viteza au dus la producerea unui grav accident pe DE 70

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Feb 2008   •   00:00

11:14 • Un grav accident de circulaţie în care au fost antrenate două microbuze de transport persoane s-a produs în Teleorman, pe DE 70, în dimineaţa zilei de vineri, din cauza ceţei şi a carosabilului parţial acoperit cu mâzgă. Poliţia a aflat de producerea acestui carambol în urma unui apel la 112. În urma accidentului patru persoane au ajuns în stare gravă la spital, alte trei persoane fiind internate cu răni uşoare

Un grav accident de circulaţie în care au fost antrenate două microbuze de transport persoane s-a produs în Teleorman, pe DE 70, în dimineaţa zilei de vineri, din cauza ceţei şi a carosabilului parţial acoperit cu mâzgă. Poliţia a aflat de producerea acestui carambol în urma unui apel la 112. În urma accidentului patru persoane au ajuns în stare gravă la spital, trei persoane fiind internate cu răni uşoare.

FIARE CONTORSIONATE. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Teleorman, subcomisar Adrian Ilicea, în jurul orei 8.43, între localităţile Bujoreni şi Drăgăneşti Vlaşca, două microbuze care transportau persoane au intrat în coliziune frontală, după care au fost lovite de două tiruri. La scurt timp, au intrat în carambol şi trei autoturisme. În urma impactului şoferul unuia dintre microbuze a fost prins în mormanul de fiare şi pentru eliberarea lui a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Doctorul Nicolae Radu, directorul Staţiei de Ambulanţă Teleorman, a declarat că şoferul a suferit o fractură deschisă de tibie şi mai multe fracturi costale. Cu fracturi s-au ales şi cei şase pasageri dar, potrivit medicului, acestea sunt mai puţin grave. Toate cele şapte victime ale accidentului au fost transportate le Spitalul Judeţean, unde potrivit medicului de gardă vor rămâne internate. Circulaţia a fost reluată în jurul orei 10.20, pe un sens.

 

 

×
Subiecte în articol: magazin