x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cei mai buni în 2008

Cei mai buni în 2008

de Oana-Maria Baltoc    |    09 Ian 2009   •   00:00

Gala Confidenţial a reunit la prima sa ediţie, desfăşurată pe ultima sută de metri a lui 2008, personalităţile votate de cititorii revistei Confidenţial şi de telespectatorii emisiunii cu acelaşi nume de la Antena 2.



La categoria Muzică a fost premiată regretata Anca Parghel, Irina Schrotter şi Răzvan Ciobanu au ieşit victorioşi la categoria Modă, Răzvan Mazilu a fost desemnat câştigător la secţiunea Teatru, pentru ca Nae Caranfil să fie răsplătit pentru pelicula "Restul e tăcere" la categoria Film, iar Costel Busuioc la secţiunea "Protagonist". Printre premianţi s-a numărat şi Jurnalul Naţional, trofeul la categoria "Presă scrisă" fiind înmânat de Florin Chilian redactorului-şef Dan Constantin. Premiul pentru întreaga carieră i-a revenit regizorului Sergiu Nicolaescu.


DISTRACŢIE LA TEATRUL DE REVISTĂ

În Ajun de Crăciun, pe scena Sălii Rapsodia a avut loc serbarea pomului de Crăciun, la care au participat toţi copiii şi nepoţii artiştilor de la Teatrul Tănase, prilej cu care micuţii au urmărit un program artistic. Actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", a venit la întâlnirea cu Moş Crăciun cu nepoata sa, Maria Izabela (3 ani şi jumătate), dar şi alături de cei doi fii şi de soţia sa, Marlenne. Nu au lipsit de la petrecere Adrian Enache şi Iuliana Marciuc împreună cu Diana (12 ani) şi David (3 ani). (O.M.B.)


SUPERLATIVELE GSP

Gazeta Sporturilor şi-a desemnat la sfârşitul anului 2008 câştigătorii Superlativelor GSP. Au fost prezenţi la gala prezentată de Anda Banu şi Cosmin Băleanu Gabi Szabo, Octavian Belu, Mircea Lucescu şi noul ministru al Tineretului şi Sporturilor, Monica Iacob Ridzi. Printre premianţi s-au numărat Dan Petrescu (antrenorul anului), Adrian Mutu (jucătorul anului), Sebastian Dubarbier (stranierul anului). Constantina Diţă, medaliata olimpică la maraton, a fost declarată sportivul anului 2008. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: party time