x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celelalte Cuvinte, în concert

Celelalte Cuvinte, în concert

de Raluca Grintescu    |    14 Noi 2008   •   00:00

Grupul Celelalte Cuvinte îşi lansează cel mai recent album de studio, "STEM", printr-un concert special, care va avea loc în această seară, 14 noiembrie, de la ora 20:00, la Palatul Copiilor din Bucureşti.



Titlul noului produs, care face trimitere la termenul medical (celule stem) în sensul figurat, se referă la capacitatea membrilor trupei de a se regenera din punct de vedere muzical, păstrându-şi însă stilul personal.  Recitalul de două ore va include, pe lângă piesele noi, şi melodii consacrate ale formaţiei, ce s-au făcut cunoscute publicului de-a lungul celor aproape 27 de ani de existenţă. Primul single de pe album, "Zmeie", a fost cântat de formaţie în concertele sale încă de anul trecut şi este deja difuzat la câteva posturi radio. În plus, piesa este însoţită de un videoclip realizat de Doru Ionescu.

BETTING ON SHORTS.
Institutul Cultural Român găzduieşte vineri, 21 noiembrie, de la ora 21:00, Festivalul internaţional de scurtmetraje "Betting on Shorts", organizat simultan în 13 oraşe din Europa. Tema ediţiei din acest an este una de o perpetuă actualitate: Bani! Bani! Bani! Originalitatea festivalului constă în faptul că, spre deosebire de alte manifestări de gen, aici publicul nu este "simplu spectator": cei prezenţi în sală sunt invitaţi să parieze, înainte de vizionare, pe filmul care va fi desemnat câştigător. În acest scop, începând cu 15 noiembrie, trailerele filmelor selecţionate în finală, sunt disponibile pe www.icr.ro/betting, precum şi pe www.bettingonshorts.com. (O.M.B.)

PENTRU TOATE BUZUNARELE. Recoltă bogată de carte, muzică şi film la Sala Dalles, unde mai puteţi prinde încă trei zile din cea de-a VII-a ediţie a târgului Kilipirim, 14-15-16 noiembrie, o excelentă ocazie pentru cei care doresc să-şi completeze colecţiile şi să descopere sau să redescopere noi titluri, autori, muzicieni sau artişti. Ca şi la ediţiile precedente, vizitatorii au ocazia de a cumpăra la preţuri reduse cu cel puţin 30% titlurile apărute până în 2007 şi cu 10% pentru titlurile mai noi. Intrarea este liberă. Nu rataţi standul Jurnalului Naţional. Program de vizitare: 10:00-20:00. (O.M.B.)

TREI LA PREŢ DE DOUĂ.
MNAR a introdus un bilet special, care permite publicului să viziteze cele trei expoziţii-eveniment deschise, plătind numai 16 lei. Biletul unic pentru expoziţiile Napoleon al III-lea şi Principatele Române, Linia şi culoarea şi De la Întruparea Cuvântului la Îndumnezeirea Omului este valabil până în luna ianuarie 2009. Reducerile pentru elevi, studenţi şi pensionari se aplică şi în cazul biletului special. (A.V.P.)

ÎNTĂLNIRE CU DEXTER.
La 15 noiembrie, Cartoon Network îi aşteaptă pe copii la City Mall, între orele 18:00 şi 20:00, pentru o întâlnire specială cu personajele lor preferate: Scooby Doo, Dexter, Johnny Bravo, Bloo şi XLR8! Ziua personajelor Cartoon Network la City Mall e o ocazie unică pentru copii să facă poze cu mascotele ce întruchipează personajele, să deseneze, să se joace, să se uite la desene animate şi să asculte un concert DOREMI! (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: anti tv