x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Centenar CRF Cluj - Benfica vine fara Anderson, dar il are pe Eusebio

Centenar CRF Cluj - Benfica vine fara Anderson, dar il are pe Eusebio

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Iul 2007   •   00:00
Centenar CRF Cluj  -  Benfica vine fara Anderson, dar il are pe Eusebio


CFR Cluj, cel mai vechi club din prima liga romaneasca, serbeaza astazi centenarul. Momentul va fi marcat de meciul dintre echipa lui Ioan Andone si portughezii de la Benfica Lisabona, programat sambata, in nocturana.



CFR Cluj, cel mai vechi club din prima liga romaneasca, serbeaza astazi centenarul. Momentul va fi marcat de meciul dintre echipa lui Ioan Andone si portughezii de la Benfica Lisabona, programat sambata in nocturna.

Joi, in Gruia a fost sarbatoare mare. Sefii CFR-ului au inaugurat nocturna la stadionul pe care echipa lui Andone, va juca in premiera, intr-o cupa europeana. Vineri, pentru clujeni, incepe sezonul. Daca la 10.30 delegatia Benfica Lisabona se intalneste cu primarul Boc iar la 12.30 jucatorii CFR si Benfica vor lua loc la aceeasi masa pentru un pranz comun, sambata seara de la 20.30 se declanseaza nebunia. CFR da piept cu Benfica intr-un amical cat un oficial. Un meci care va celebra un secol de existenta al acestei grupari, dar le va arata ardelenilor daca sunt cu adevarat pregatiti sa se ia de gat in campionat cu Dinamo, Steaua sau Rapid.

ABSENT. Desi a fost anuntat ca prezent la cluj, fundasul brazilian Anderson nu a facut deplasarea la Cluj, in noaptea de joi spre vineri, pentru meciul amical cu CFR, si risca sa fie sanctionat, informeaza cotidianul Record. Antrenorul Fernando Santos a anuntat, joi, componenta lotului de 20 de jucatori pentru meciul amical cu CFR Cluj, iar din acesta facea parte si Anderson. "Anderson a spus ca nu vine. Nu stiu ce se petrece in capul lui. Este o problema pe care trebuie sa o rezolvam disciplinar. Echipa a plecat fara el. Daca cineva crede ca poate pleca prin presiuni, se insala. Sau daca se găndesc ca atunci cănd semneaza un contract cu Benfica ii este garantat locul de titular, ei bine nu este asa", a declarat presedintele clubului portughez, Luis Filipe Vieira. In replica, fotbalistul a sustinut in Record, ca afirmatiile lui Vieira l-au intristat si ca singurul motiv al absentei sale de la aeroport este boala fiului sau. "Fiul meu avea febra, 40 de grade, si a trebuit sa fie dus la spital. Probabil va trebui sa revin acolo in timpul noptii", a explicat fotbalistul. "Nu m-am găndit niciodata ca se va ajunge la acest lucru. Vieira a lasat sa se inteleaga ca l-am folosit pe fiul meu ca pretext. Eu l-am anuntat pe Lourenco Coelho ca nu voi face deplasarea, iar apoi nu am reusit sa vorbesc cu presedintele sau cu Jose Veiga", a adaugat Anderson.

Lotul deplasat de Benfica la Cluj:

12. Quim, 24. Butt - portari, 4. Luisao, 11. Miguelito, 13. Streten, 17. Zoro, 23. David Luiz, 28. Miguel Victor - fundasi, 8. Katsouranis, 10. Rui Costa, 18. Manu, 20. Simao, 32. Romeu Ribeiro, 37. Manuel Fernandes - mijlocasi, 7. Cardozo, 9. Mantorras, 19. Bergessio, 16. Fabio Coentrao, 27. Dabao - atacanti. Lipsesc Moreira, Leo, Petit si Nuno Gomes, din motive medicale.


×
Subiecte în articol: magazin cluj benfica