x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Christina Aguilera a împărţit locuinţa atât cu fostul soţ, cât şi cu actualul iubit

Christina Aguilera a împărţit locuinţa atât cu fostul soţ, cât şi cu actualul iubit

06 Ian 2011   •   15:45
Christina Aguilera a împărţit locuinţa atât cu fostul soţ, cât şi cu actualul iubit
Sursa foto: Jacky Naegelen/REUTERS

Christina Aguilera şi fiul ei în vârstă de doi ani au locuit pentru o vreme în aceeaşi vilă cu fostul soţ şi actualul iubit al cântăreţei americane. Potrivit site-ului TMZ.com, cântăreaţa americană ar fi împărţit, până miercuri, reşedinţa ei din Beverly Hills cu fostul soţ, actualul iubit şi copilul ei. Jordan Bratman, fostul soţ al artistei, s-ar fi mutat abia miercuri din acea vilă. În schimb, Matt Rutler, actualul iubit al Christinei Aguilera, locuieşte în acea reşedinţă de câteva săptămâni, informează huffingtonpost.com. preluat de Mediafax.

Christina Aguilera, în vârstă de 30 de ani, şi producătorul muzical Jordan Bratman, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în noiembrie 2005 şi au divorţat spre finalul anului 2010. Cei doi au împreună un fiu, Max, în vârstă de doi ani.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, care s-a despărţit de Bratman, în octombrie, ieşind în public cu noul iubit, Matt Rutler, o lună mai târziu. În noiembrie, Aguilera a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame. Totodată, ea s-a bucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal într-un film, putând fi văzută alături de Cher în "Burlesque: Vis împlinit". Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: muzica cuplu christina aguilera