x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cinci hectare de de vegetaţie, mistuite de flăcări în Timiş

Cinci hectare de de vegetaţie, mistuite de flăcări în Timiş

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Ian 2008   •   00:00
Cinci hectare de de vegetaţie, mistuite de flăcări în Timiş

11:16 • Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Lugoj au intervenit, joi după-amiază, pentru stingerea a trei incendii din apropierea municipiului Lugoj, după ce vegetaţia uscată s-a aprins. Pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de peste 200.000 de lei.

Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Lugoj au intervenit, joi după-amiază, pentru stingerea a trei incendii din apropierea municipiului Lugoj, după ce vegetaţia uscată s-a aprins. Pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de peste 200.000 de lei.

ZI PLINĂ. Prima intervenţie s-a produs pe un teren viran din localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş, unde, unde a ars aproximativ un hectar de vegetaţie uscată. Potrivit pompierilor, sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost o mână criminală. Bunurile salvate se ridică la valoarea de 10 mii de lei. În aceeaşi zi, pe strada Buziaşului din Lugoj, au ars 1,5 hectare de vegetaţie uscată, iar sursa incendiului, potrivit specialiştilor a fost tot o flacără. De aici au fost salvate bunuri materiale tot în valoare de 10 mii de lei. Ultimul incendiu de păşune izbucnit la câteva sute de metri de un imens depozit de butelii şi combustibil, pe un teren viran din satul Jena, însă pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca focul să ajungă la rezervoarele de gaz lichefiat. Au ars aproximativ două hectare de vegetaţie uscată. Circulaţia rutieră a fost îngreunată, iar poliţiştii îi dirijau pe şoferi. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauz aunei ţigări aruncate pe geam, de un şofer. Au fost salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 120.000 de lei.

×
Subiecte în articol: magazin