x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Clinton şi Jefferson / Gura şi sclava, fructele păcatului

Clinton şi Jefferson / Gura şi sclava, fructele păcatului

de Miruna Mihalcea    |    06 Feb 2009   •   00:00

Bill Clinton e şi frumos, şi norocos. În plus, are un tupeu de invidiat, pe lângă, fireşte, talentul de actor care de-acum l-a consacrat. Peste toate însă a fost înzestrat şi cu cel mai mare atuu: charisma. E genul de om care vine şi-ţi cară una după ceafă, după care se uită cu ochi de căţeluş la tine, spunându-ţi că el nu a vrut, chiar nu a vrut să facă asta şi că de vină sunt nişte voci care-i umblă lui prin creier. Ţie atunci ţi se face aşa de milă, dar aşa de milă de bietul om năpăstuit de-nchipuirile care se-agită-n mintea lui, că uiţi cu totul de sângele care-ţi şiroieşte cald pe tâmplă din cauză că săracu’ din faţa ta tocmai ce te-a stâlcit în bătaie.



Cam în felul ăsta şi-a reparat Bilică imaginea de mai mare dregător al Statelor Unite, după ce a ieşit la iveală că întreţinea relaţii sexuale cu stagiara Monica Lewinsky, în timpul orelor de program, în biroul Oval de la Casa Albă. Fireşte, se afla şi în timpul orelor de căsnicie, în timpul mandatului prezidenţial şi – aşa cum ne vor lămuri declaraţiile sale ulterioare, susţinute în faţa Instanţei – în timpul unor crize în care demonii răului puseseră stăpânire pe raţiunea lui, sensibilizând cel mai puternic om din lume la avansurile orale ale unei biete stagiare grăsuţe. La-nceput, lui Bill – care probabil se afla încă sub vraja măselelor Monicăi – nu i s-a părut nimic prea ţipător în povestea asta, dat fiind că lui i se părea că nu făcuse sex. Mai târziu, de-a lungul dezbaterilor, lui Bill i s-a explicat că ceea a făcut el cu organul sexual în gură la Monica se numeşte, într-adevăr, sex şi că nu e frumos să faci asta când eşti însurat şi când eşti şi preşedintele Americii. Atunci Bill a început, cu efort, să-şi alunge demonii zurbagii din cap şi să admită că parcă ar fi cam "nefireşti" relaţiile fizice pe care le-a avut cu Monica. Vedeţi, deci omul e dispus să se îndrepte, şi-a zis atunci America toată. Bill, răvăşit, s-a scuzat civilizat faţă de toată lumea şi apoi a dormit pe canapea în speranţa că asta îi va vindeca rănile soţiei lui şi Americii.

Despre Monica putem avansa, pe de altă parte, două variante: ori era, micuţa, foarte deşteaptă, ori foarte perversă, de-a păstrat rochiţa pătată de seminţele lui Bill. Eu cred că era foarte şmecheră şi că iniţial a vrut să-l lucreze direct pe Bilică. Şi când a văzut că nu ţine şi că probabil Bill nu era dispus să ofere decât pe parte sexuală, atunci Monica s-a dezbrăcat (şi)  de caracter şi şi-a făcut un nume. Tot cu gura. Vorba aia, "banii mei munciţi cu gura...".

SCLAVIE AMOROASĂ. Ei bine, şi acum 200 de ani, sexul şi dorinţele făceau aceleaşi victime. Thomas Jefferson, al 3-lea preşedinte al SUA, zice-se că ar fi avut o relaţie de aproape 40 de ani cu o sclavă. Culmea, sclava era sora vitregă a soţiei lui. Soţia s-a stins repede, iar sclava se afla la căpătâiul muribundei când aceasta îşi implora soţul să nu se recăsătorească, nu care cumva "noua" să-i chinuiască pe copiii ei. Jefferson nu s-a recăsătorit, dar s-a iubit apoi cu sclava până i-au ieşit trei copii cu ea. A şi dus-o la Paris, ca însoţitoare a fiicelor lui, pentru că la Paris, Sally, căci aşa o chema, putea fi femeie liberă. Relaţia celor doi a fost dată în vileag de un ziarist beţiv şi politician ratat, Callender. Însă poate cel mai usturător aspect din toată tărăşenia preşedintelui Jefferson şi a amantei sale, sclava de culoare, este unica replică a preşedintelui la acuzaţiile presei: "Când cineva îşi asumă riscul de a deveni persoană publică, trebuie să se considere deja proprietatea publicului". Corect!

Sex scandal/Sex gate

SUMAR: În biroul oval,/ La ceas epocal’/ Clinton se juca,/ Cu Monica sa,/ Jocul de-a guriţa/ De făcu praf rochiţa./ Care s-a pătat/ Cu ce a scuipat/ Clinton excitat.

CONCLUZII: Am avut o rochiţică/ Rochiţica mea/ Bill Clinton mi-a murdărit-o/ Ce mă fac eu fără ea?!/ Am avut şi-o demnitate,/ Demnitatea mea,/ Singură mi-am terfelit-o/ Cu guriţa mea./ Hillary s-a supărat,/ America a condamnat/ Şi pe Bill mi l-au luat./Dacă e să mă gândesc/ Şi mai bine cântăresc,/ O să văd că pân’ la urmă,/ Sex oral şi circ de turmă,/ M-au făcut amanta care/ A ieşit câştigătoare./ Să trăiesc, şi la mai mare!

Clinton a negat iniţial zvonurile despre relaţia cu Monica Lewinsky. Însă, în urma faimoasei regii cu "rochiţa", Bill a fost nevoit să admită atât sperjurul, cât şi infidelitatea. Soţia sa povesteşte că tensiunile erau la apogeu, iar Buddy, câinele familiei, era singurul care-şi mai dorea compania preşedintelui.

"Când a recunoscut relaţia cu Monica, am crezut că înnebunesc de furie. Repeta întruna «îmi pare rău, îmi pare rău». Nu am divorţat pentru că încă îl iubeam pe Bill. Dar atunci aş fi vrut să-i rup gâtul"
Hillary Clinton


NU RATAţI îN NUMăRUL VIITOR FEMEILE DIN VIAţA LUI JFK

×
Subiecte în articol: magazin bill monica clinton