x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Competiţie canină inedită

Competiţie canină inedită

de Raluca Grintescu    |    18 Feb 2008   •   00:00

Muntele Kumgang din Coreea de Nord este animat anual de o competiţie devenită deja populară: cea a săniilor trase de câini.

Muntele Kumgang din Coreea de Nord este animat anual de o competiţie devenită deja populară: cea a săniilor trase de câini. Anul acesta, evenimentul a avut loc la 17 februarie, iar pentru marele premiu s-au înscris 35 de echipe. Totuşi, localnicii au asistat la o premieră. Din cauza faptului că nu a fost pic de zăpadă, concurenţii s-au văzut nevoiţi să re­nun­ţe la sănii şi să improvizeze nişte vehicule pe trei roţi.

 

CĂSĂTORIA: O nouă şansă pentru Brad Pitt

Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt, alegând să dea o nouă şansă mariajului. Actriţa (32 de ani), care este din nou însărcinată, se va căsători cu Brad (44 de ani) în apropierea reşedinţei lor americane în primăvara acestui an. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că mama lui Brad, Jane, va fi prezentă la nuntă, după ce ea şi cu Angelina au trecut peste diferendele anterioare.

Cuplul plănuieşte o ceremonie intimă în Santa Barbara, unde Angelina şi Brad locuiesc împreună cu Maddox (6 ani), Pax

(4 ani), Zahara (3 ani) şi Shiloh Nouvel (1 an). 

 

MOSCOVA: Mumia lul Lenin, “în revizie tehnică”

 Turiştii care vizitează Moscova în această primăvară nu vor putea vizita Mausoleul lui Lenin, care va fi închis între 18 februarie şi 15 aprilie. Corpul îmbălsămat al liderului sovietic – a cărui metodă de conservare continuă să fie un secret foarte bine păstrat de autorităţile ruse – va fi supus unei tradiţionale “revizii”, care va dura 56 de zile, cu două săptămâni mai mult decât de obicei. Intervalul va fi folosit şi pentru obligatoriile operaţiuni de dezinfecţie a clădirii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Securitate de la Kremlin, Gheroghi Deviatov.

 

URUGUAY: Un celular pe cap de locuitor

 Uruguayul se îndreaptă spre cifra de un celular pe cap de locuitor, potrivit unui raport întocmit de Comisia Tehnologică a Informaţiei, ca urmare a creşterii bruşte a vânzărilor de telefoane mobile. Potrivit raportului, publicat la pagina digitală a publicaţiei El Espectador, vânzările de aparate celulare în anul 2007 au crescut cu 55%. Populaţia Uruguayului este estimată la 3,4  milioane de locuitori. La rândul lor, investiţiile compa­niilor de telefonie au depăşit suma de 40 de milioane de dolari.

În ultimii ani, vânzarea de telefoane mobile a crescut de cinci ori, de la cele 600.000 de celulare care existau în anul 2004. 

 

CEREMONIE : Beckhamii şi-au reînnoit jurămintele

David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele în se­cret, în cadrul unei ceremonii care nu a fost un eveniment mediatic. Ceremonia a fost organizată de David Beckham la vila cuplului din Herfordshire, invitaţi să participe fiind numai prieteni apro­piaţi ai celor doi. Victoria a aflat despre ceremonie în ziua în care aceasta urma să aibă loc. “David a planificat cu meticulozitate totul timp de luni de zile. A fost un efort semnificativ să ţină totul secret”, a declarat un apropiat al celor doi.

           

×
Subiecte în articol: magazin