x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Constanţa / Scafandru mort în timpul unui antrenament

Constanţa / Scafandru mort în timpul unui antrenament

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iun 2008   •   00:00

10:42  Un scafandru militar a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Primele indicii arată că acesta s-ar fi accidentat în timpul antrenamentelor pe care le desfăşura pe mare, împrejurările exacte ale incidentului nefiind cunoscute.

Un scafandru militar a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Primele indicii arată că acesta s-ar fi accidentat în timpul antrenamentelor pe care le desfăşura pe mare, împrejurările exacte ale incidentului nefiind cunoscute.

 

ACCIDENT. Conform declaraţiilor făcute lt.cdor. Ion Burghişan, scafandrul în vîrstă de 36 de ani  se afla la antrenamente pe mare, iar nava se întorcea în port. Scafandrul rănit a fost preluat de o ambarcaţiune şi adus la mal, de unde a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Acolo, bărbatul a fost ţinut în camera de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat. Medicii au declarat că scafandrul a decedat în urma unui stop cardio-respirator şi că avea un traumatism cranio-cerebral acut sever. Cadrele medicale spun că din primele informaţii primite reiese că scafandrul ar fi căzut în apă şi s-ar fi rănit în urma coliziunii dintre două ambarcaţiuni. O comisie a Statului Major al Forţelor Navale urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. Scafandrul avea o experienţă de zece ani.

 

×
Subiecte în articol: magazin