x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Copii cu meserii şi activităţi de adulţi. Vezi topul celor mai tineri! (Foto + Video)

Copii cu meserii şi activităţi de adulţi. Vezi topul celor mai tineri! (Foto + Video)

16 Aug 2011   •   14:32
Copii cu meserii şi activităţi de adulţi. Vezi topul celor mai tineri! (Foto + Video)

Cea mai tanara bunica din lume – 25 de ani

Rifca Stanescu, o romanca in varsta de 25 de ani, a obtinut, cu sau fara voia ei, titlul de cea mai tanara bunica din lume. Ea a fost descoperita de tabloidul britanic The Sun, pentru care a povestit ca a avut primul copil, o fata pe care a numit-o Maria, la varsta de numai 12 ani. In pofida faptului ca si-a sfatuit fiica sa nu ii urmeze exemplul, aceasta a devenit, la randul ei, mama, la 11 ani. Acum, nepotul Rifcai are deja doi ani, iar ea spune ca este mandra sa fie bunica, insa, pe de alta parte, si-ar fi dorit ca fiica sa sa fi avut o soarta mai buna.

Cel mai tanar instructor de yoga – 6 ani

La doar sase ani, Shruti Pandey este cea mai tanara profesoara de yoga din lume. Ea le preda adultilor in cadrul unui ashram (locuinta colectiva a practicantilor de yoga n.r.) din nordul Indiei inca din urmp cu doi ani. Instructoarea de yoga Hari Chetan, in varsta de 65 de ani, este cea care a descoperit imediat talentul copilei, pe cand aceasta i-a devenit eleva la numai patru ani. Acum, Shruti se trezeste in fiecare zi la ora 5.30 dimineata pentru a preda unei clase de 30 de persoane, de la oameni de afaceri si profesori pana la femei casnice si pensionari. 'Imi place cand oamenii imi urmeaza instructiunile, ma simt ca o adevarata profesoara'.

Cel mai tanar transsexual care a efectuat operatia de schimbare a sexului – 16 ani

Adolescenta Kim Petras, originara din Germania, a devenit cel mai tanar transsexual care a beneficiat de o operatie de schimbare a sexului la virsta de doar 16 ani. Procedura medicala, care s-a desfasurat in secret, fiind finantata din bugetul de stat al Germaniei, a primit autorizatie dupa ce psihologii au concluzionat ca Kim este 'fara nici o indoiala, o fata intr-un corp de baiat'. Kim Petras a facut tratament hormonal inca de la varsta de 12 ani, ea autodenumindu-se 'fata' de cand avea numai doi ani.

Cel mai tanar pilot-cascador pentru cursele de motociclete 'Wall Of Death' – 17 ani

Americanca Jaimi Tyrell detine, in prezent, si titlul de cea mai tanara femeie pilot la cursele de motociclete 'Wall Of Death' – fara a avea permis de conducere pentru motociclete. Ea s-a alaturat unei trupe de cascadori dupa ce a terminat liceul, iar acum are turnee in Europa, in special in Marea Britanie. Temerara adolescenta conduce motocicleta la orizontala pe un zid circular inalt de sase metri, cu viteza de pana la 45 de metri pe ora.

Oferind spectacole sub pseudonimul Jamie Starr, adolescenta nu poate sa poarte casca de protectie deoarece greutatea acesteia i-ar afecta capacitatea de franare, ea trebuind sa mentina o viteza constanta pentru a infrange gravitatia. Jamie sustine ca nu are nici un fel de regret in ceea ce priveste alegerea acestei cariere, spunand ca a fost atrasa de senzatiile tari pe care le traiesc cascadorii pe motocicleta.

Cel mai tanar director executiv – 14 ani

Sindhuja Rajaraman, o indianca in varsta de 14 ani, a devenit cea mai tanara persoana din lume care ocupa postul de director executiv al unei companii. Eleva de clasa a noua a fost numita in functia de director executiv al firmei de animatie creata de tatal sau. Sindhuja a fost, de asemenea, desemnata cel mai rapid desenator 2D si 3D din India de National Association of Software and Services Companies (NASSCOM), la Gaming and Animation Conclave 2010, care a avut loc la Hyderabad. “Sunt mandra sa fiu animator. Functia de director este doar un post in aceasta companie. Nu exista limita de varsta pentru a face animatie. Toata lumea poate sa faca animatie. Imi place aceasta munca si, totodata, am parte de provocari profesionale', a declarat Sindhuja.

Cel mai tanar surfer – 2 ani

Jaylan Amor are numai doi ani, insa asta nu il impiedica sa se urce pe placa de surfing si sa taie valurile pe plajele din Brisbane, Australia. Pentru a prinde valurile, Jaylan este tras de tatal sau in larg, apoi el se intoarce victorios in picioare pe placa la mal. Totodata, tatal sau nu este deloc ingrijorat daca fiul sau se intampla sa cada, deoarece, spune el, micutul inoata inapoi la placa de surfing si il asteapta cuminte pana ii vine in ajutor

.

Cel mai tanar artist desenator de tatuaje – 4 ani

Ruby Dickinson are doar patru ani, insa se poate spune ca isi lasa deja amprentele in lume… cu tatuaje. Aflata la varsta la care majoritatea copiilor se gandeste la leaganele si balansoarele din parc, Ruby ia lectii de gravat tatuaje dupa ce termina programul de la gradinita. Ea are parte si de practica, in salonul de tatuaje al tatalui sau, insa cu o trusa de jucarie, fiind inca prea mica sa foloseasca ace.

Cel mai tanar degustator de sake – 10 ani

Desi este mult prea tanara sa guste traditionala bautura japoneza, Akane Niikura a devenit oficial expert in sake, dupa ce a trecut testele Sake Service Institute din Japonia, fara a pune o picatura de alcool pe limba. Fetita are, insa, un simt al mirosului extrem de dezvoltat, care o ajuta sa determine exact tipurile de sake care se potrivesc cu anumite feluri de mancare sau vechimea acestei bauturi.

Cel mai tanar tragator profesionist la tinta cu pistolul – 6 ani

La varsta de sase ani, Miko Andres din Filipine se antreneaza pentru competitii de tras la tinte multiple cu pistolul. 'Ca un copil obisnuit, Miko este interesat si de alte jocuri, mai apropiate copilariei si se bucura de compania colegilor de scoala. El a fost invatat ce inseamna disciplina si respectul. Miko, eu si antrenorul sau vorbim constant despre ce inseamna pericolele acestui sport si ii reamintim in permanenta ca ia parte la unul dintre jocurile «baietilor mari» iar siguranta este cea mai importanta', spune tatal baietelului.

Cel mai tanar specialist IT – 8 ani

Marki Calasan din Skopje, Macedonia, este cel mai tanar administrator de sistem, la varsta de doar opt ani. El ar putea cu usurinta sa aiba un loc de munca foarte bine platit, cand nu a terminat inca nici clasa a treia! Marko a invatat sa scrie si sa citeasca la doi ani, imediat dupa aceea descoperindu-si pasiunea pentru computere. Vestea capacitatilor sale l-a transformat imediat intr-o celebritate locala, el fiind chemat de cateva ori in audienta chiar la cabinetul prim-ministrului Macedoniei, Nikola Gruevski, care i-a oferit un laborator dotat cu 15 computere pentru a face practica.

Parintii lui Marko, care sunt la randul lor experti IT si conduc o scoala de informatica pentru copii, se gandesc sa il trimita pe fiul lor la un institut specializat din afara tarii pentru copiii cu abilitati, deoarece nu exista nici unul de acest gen in Macedonia. Visul lui Marko este acela de a crea un nou sistem de operare pentru computere... cand va creste. (foto: oddee.com)

×