x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Copulaţie made in USA

Copulaţie made in USA

25 Sep 2009   •   00:00
Copulaţie made in USA
Sursa foto: /iStock Photo

Pe una o iubeşti, cu alta te zbenguieşti



Una lume, când n-are ce face, numără oiţele din gândul capului. Ori se holbează pe fereastră sau şade-n poartă, rezemată-n sapă. Un caz aparte sunt cei ocupaţi cu scandalurile tv şi telenovelele, căci ei, cel puţin în mintea lor, sunt ocupaţi.

Asta se petrece doar în România, o ţărişoară modestă, unde ăia care-ar trebui să facă treabă zac prin şanţuri, îmbibaţi în bere ieftină. Altfel, în SUA, ţara tuturor viselor, nimeni nu-şi permite să n-aibă ce face. Şi când se-ntâmplă o criză de activităţi, atunci lumea nu zace pe bordură, cu privirea tâmpă aţintită-n zare şi cu degetul arătător înfipt adânc în nas. Acolo toţi cercetează ceva. Cu precădere, sexul. Cine face, dacă face, cu cine, cât, cum, cu ce rezultate, au copii frumoşi, sunt sterili, preferă orgiile, au mai mulţi parteneri, ce cred despre adulter, le plac pornografia şi altele de acelaşi soi.

PĂCATE. Drept urmare, s-ar părea că cel puţin 15% din populaţia Americii (şi să ţinem seama că nu chiar tot lumetu' e căsătorit) a renunţat de mult la sex. Dacă vă vine să credeţi, unii i-au dat flit chiar înainte să-nceapă. Cel puţin teoretic, pentru că cică 10% din "pacienţii" supuşi studiului nu se mai împreunează încă de dinaintea căsătoriei. Păi, cum aşa, necredincioşilor şi păcătoşilor, voi v-aţi dedat la dulce înaintea celor sfinte? Dacă-i aşa, urât. Şi trist, că-nseamnă că nu v-a prea plăcut, iar cât priveşte noţiunea căsătoriei, aveţi şi-acolo ceva lipsuri. De ce v-aţi mai luat, nenică, dacă nu vă plăcea unu' de altu', goi? Sau acolo vi s-a explicat la şcoală cum că mariajul înseamnă de fapt încununarea definitivă a unei prietenii sincere şi platonice?

ADULTER. Alţii, mai fericiţi, au apucat să se ia când încă nu le venea să fugă la vederea nudităţii erecte a partenerului. Însă după luna de miere li s-a luat. Prea mult dulce dă greaţă, na. Una peste alta, rata divorţurilor în cazurile astea de abstinenţă e surprinzător de mică. În general, năpăstuiţii îşi caută de împlinire sexuală prin alte părţi.

Însă ceea ce mă bucură este că nici unul dintre bărbaţii care şi-au expus intimitatea ochiului public nu a zis că nu-şi mai iubeşte soţia. Nici pomeneală. Altele sunt motivele lipsei de zbenguială conjugală. Unii, de pildă, şi-au dat seama că preferă să facă dragoste cu alţi bărbaţi, nu cu soţia. Restul sunt prea nervoşi, prea obosiţi sau prea deprimaţi, dar toţi îşi iubesc foarte mult consoartele.

Eu am atât un prieten foarte bun, cât şi o prietenă. O fi, oare, cazul, să le propun ca următoarea întâlnire să aibă loc în pielea goală? După modelul american, zic...

PS: Forma fără fond la români e pe bune. Nu suntem în stare nici să copiem bine. Că românu', cum i s-a urât de nevastă, fie o-njură, o poartă prin tribunale, o lasă pe drumuri, o snopeşte-n bătaie sau chiar o omoară. Ăştia n-au înţeles că se poate şi altfel: pe una o iubeşti şi pe-alta o regulezi. Nimic mai simplu, made in USA!

×
Subiecte în articol: punctul pe g