x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece

Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece

15 Feb 2016   •   11:51
Cum îți dai seama dacă ți s-au făcut farmece

Imagineaza-ti acest scenariu: viata ta pare sa se apropie foarte mult de perfectiune, ai un job bun si o relatie de invidiat, careia nu ii poti gasi niciun cusur. Apoi, dintr-o data, ceva se schimba si lucrurile o iau razna: la munca niciun proiect nu iti iese, iar acasa te certi zi de zi cu iubitul si parca pur si simplu nu il mai recunosti. Cum e posibil ca o asemenea schimbare dramatica sa aiba loc peste noapte? Ei bine, exista mai multe explicatii, iar una dintre ele este ca s-ar putea ca cineva sa iti fi facut farmece, scrie divahair.

Iata cum sa iti dai seama daca aceasta este explicatia si cum sa faci dezlegari de farmece pentru a reveni la viata pe care o aveai inainte!

Cum sa iti dai seama ca ai farmece facute
„Simptomele” farmecelor pot fi adesea confundate cu problemele care afecteaza cele mai multe relatii, diferenta fiind ca primele fac ca legatura dintre doi oameni sa nu poata sa fie vindecata, chiar si in urma celor mai mici neintelegeri. Foarte putini oameni cred ca farmecele sau blestemele sunt de vina pentru greutatile pe care le intampina in relatia de cuplu, pentru ca in zilele noastre acestea sunt considerate mai degraba superstitii.

Mai multe, pe divahair.

×
Subiecte în articol: farmece vrăji magie