x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dallas, după 30 de ani

Dallas, după 30 de ani

de Oana-Maria Baltoc    |    14 Noi 2008   •   00:00

Reuniune în Texas – Familia Ewing s-a întors la Southfork Ranch



Actorii din cel mai îndrăgit serial de către români, după revoluţia din 1989, s-au întâlnit la Southfork Ranch, la data de 8 noiembrie, pentru a marca cele trei decenii care au trecut de când a fost lansată la CBS celebra producţie de televiziune. J.R., Sue Ellen, Lucy, Bobby, Cliff, Ray, Kirstin, Pamela au păşit pe covorul roşu care a fost întins până la intrarea în vila unde s-a filmat saga familiei Ewing, de-a lungul a 365 de episoade.

CĂRCOTELI.
Lacrimi de bucurie, felicitări, fani încântaţi că îşi revăd preferaţii şi că pot obţine autografe, jurnalişti din întreaga lume, toate acestea s-au petrecut la un barbeque, printre fripturi şi hamburgeri. Peste 1.500 de persoane s-au înghesuit la Southfork Ranch, transformat astăzi în local pentru nunţi şi muzeu al serialului Dallas. Dornici să participe la reuniune, pasionaţii au scos din buzunare şi 1.000 de dolari pentru un bilet. Unii dintre ei s-au arătat nemulţumiţi de felul în care a fost organizată reuniunea, mai ales pentru că gărzile de corp au fost mult prea zeloase şi nu le-au permis să discute mai îndeaproape cu actorii. Chiar dacă filmul nu a mai rulat pe micile ecrane în ultimii 17 ani, lumea nu a uitat povestea familiei Ewing. Patrick Duffy (Bobby) a mărturisit că prezenţa unui personaj ca J.R., interpretat magistral de Larry Hagman, a asigurat mare parte din succesul de care încă se bucură serialul. "Nu vreau să par lipsit de modestie, dar faptul că oamenii nu ne-au uitat nici acum indică faptul că ne-am asigurat un loc în istoria televiziunii", a precizat Duffy. Încântat că s-a aflat şi de această dată în centrul atenţiei, J.R. Ewing s-a declarat norocos că a reuşit să prindă aniversarea de 30 de ani, mai ales după operaţia de trasplant de ficat pe care a suferit-o în 1995.

REMEMBER. Actorii şi-au amintit cu drag de colegii care nu se mai află în viaţă, Jim Davis (Jock Ewing), Barbara Bell Geddes (Miss Ellie), Sheryl Lynn Rettino (Jackie Dugan, secretara lui Cliff Barnes), Timothy Patrick Murphy (Mickey Trotter, nepotul lui Ray). Producătorii de la Hollywood încearcă încă din 2005 să lanseze pe marile ecrane o continuare inspirată de istoria familiei Ewing. S-a vehiculat numele lui John Travolta în rolul lui J.R. Ewing, Jennifer Lopez a renunţat la proiect după ce a aflat că va deveni mămică, iar scenariul s-a trasformat pe parcurs din dramă în comedie. Ce se ştie cu siguranţă, actorii rămaşi din distribuţia care a făcut istorie cu "Dallas" nu se vor reuni pe marele sau micul ecran.

"În primul moment în care ne-am văzut cu toţii aici, la Southfork Ranch, după atât timp, am avut impresia că o să începem să filmăm o scenă din Dallas"


Cliff Barnes - (Ken Kercheval)

×
Subiecte în articol: magazin