x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dan Negru, show în direct la Chişinău

Dan Negru, show în direct la Chişinău

de Anca Nicoleanu    |    05 Mar 2010   •   00:00
Dan Negru, show în direct la Chişinău

Cu acceptul Antenei, unde în acest sezon prezintă două proiecte importante, "Te pui cu blondele?" şi "Plasa de stele" - "un show diferit, plin de vedete şi, mai ales, de situaţii inedite", Dan Negru face naveta la Chişinău pentru un nou show de divertisment. "M-a atras în primul rând schimbul de experienţă. Mă interesează tot ce se întâmplă pe piaţa de tv. Sunt mirat când citesc interviuri cu moderatori, prezentatori care declară că nu se uită la tv. E ca şi cum un chirurg ar spune că nu mai citeşte nimic despre chirurgie", spune Dan.

Postul la care se desfăşoară "ostilităţile" se cheamă Prime TV şi are, conform spuselor lui Negru, cea mai mare audienţă în Moldova. Show-ul de divertisment se transmite în direct, două ore, vineri seara şi e făcut după un format internaţional.

DE CE L-AU ALES PE EL?
5584-115269-03_07tv10.jpg"Probabil căutau să dinamizeze zona de divertisment. Piaţa din Moldova stă încă sub semnul prezentatorilor care stau înfipţi pe scenă cu un microfon în mână. Şi probabil căutau experienţa în divertisment. Eu stau în prime-time-ul Antenei de zece ani cu diferite show-uri şi cu siguranţă că asta a contat." Filmările i se par interesante, mai ales că din echipă fac parte absolvenţi ai şcolii ruseşti de televiziune.

"Pe show-uri transmise în direct au un regim diferit faţă de noi, sunt altfel, dar de asta m-am dus, să găsesc altfelul." Moldovenii, ca oameni de televiziune, îi par un amestec interesant. "Ei privesc aspiraţional spre divertismentul rusesc, care abundă în show-uri mari şi scumpe. La ora asta, ruşii îi bat pe zona divertismentului de tv până şi pe italieni, la ei criza în televiziune nu există. Cred că de la ruşi sunt multe de învăţat, explozia lor în televiziune în ultimii ani e impresionantă."

×
Subiecte în articol: magazin