x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David Duchovny şi Tea Leoni îşi reînnoiesc jurămintele de iubire

David Duchovny şi Tea Leoni îşi reînnoiesc jurămintele de iubire

31 Mai 2009   •   00:00
David Duchovny şi Tea Leoni îşi reînnoiesc jurămintele de iubire

Cuplul de actori David Duchovny - Tea Leoni plănuiesc să îşi reînnoiască jurămintele în noiembrie, după ce, în toamna lui 2008, îşi anunţaseră despărţirea - după o căsătorie care dura de 11 ani . Ruptura intervenise la puţină vreme după ce actorul se internase într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de sex.



"După 12 ani de căsătorie şi multe suişuri şi coborâşuri, ei chiar vor să-şi lege din nou (vieţile, n.r.). Sunt pregătiţi pentru un nou început. A căzut în genunchi, a cerut-o pe Tea din nou de soţie şi i-a spus: «De data asta o să reuşim»", a declarat, pentru femalefirst.co.uk, o sursă apropiată cuplului.

Conform sursei, Duchovny a cerut-o din nou în căsătorie pe Tea Leoni pe 6 mai, când cei doi au sărbătorit 12 ani de căsătorie. "Au trecut prin multe, dar cumva au reuşit mereu să-şi păstreze strălucirea. David realizează cât de aproape a fost de a pierde totul şi vrea să aibă aproape familia şi pe cei mai apropiaţi prieteni ca martori la cea de-a doua şansă a sa la fericire", a mai spus sursa citată de Mediafax.

În ultimele luni, cei doi actori au depăşit neînţelegerile din trecut şi au decis să se împace. În aprilie, în timpul vacanţei pe care aceştia au petrecut-o pe insula Mustique din Caraibe, David Duchovny şi Tea Leoni au decis să îşi tatueze două verighete identice pe degetele inelare.

David Duchovny, starul serialelor "Dosarele X" şi "Californication", şi Tea Leoni, care poate fi văzută în comedia "Ghost Town", s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fiică, Madelaine, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Kyd, în vârstă de 6 ani. Aceasta este a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

×
Subiecte în articol: magazin tea leoni