x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De 10ani, "în slujba copiilor"

De 10ani, "în slujba copiilor"

de Roxana Ioana Ancuta    |    19 Dec 2008   •   00:00

Ioana Ginghină: Actriţă a Teatrului Ion Creangă, vedetă Playboy şi… Zambila din "Regina"  • Eşti actriţă a Teatrului pentru copii Ion Creangă. Cum te simţi în faţa unui public constituit numai din copii?
Joc pentru copii de aproape zece ani şi aş mai juca încă 60 de acum încolo. Formează un public pretenţios, pe care dacă nu îl convingi pur şi simplu nu te ascultă. La copii nu funcţionează "bunul-simţ". Ei, dacă se plictisesc, te taxează... sunt foarte sinceri...

  • Ce e mai greu, după părerea ta, să fii actor de teatru pentru copii sau pentru adulţi?
După părerea mea, cel mai greu este să joci personaje nagative într-o poveste deja cunoscută de copii. Poţi declanşa reacţii dintre cele mai neaşteptate. Copiii sunt fideli personajelor pozitive... Actorii care joacă personaje negative nu primesc niciodată flori la final de spectacol...

  • Multă lume te ştie şi din Playboy. Poţi să dai un răspuns sincer şi să spui de ce ai vrut să pozezi acolo?
Crezi că un shooting într-o astfel de revistă aduce un plus de capital de imagine? Când am primit oferta de a poza în Playboy, am stat şi am cumpănit foarte bine dacă să fac sau nu acest pas. Având în vedere că în anul următor aveam să joc personajul din "Lacrimi de iubire", Lili Savu, amanta unui om de afaceri bogat, dar însurat, shootingul în această revistă nu mi-ar fi dăunat în carieră la momentul respectiv... Am vrut să-mi demonstrez că pot face şi asta. Shootingul în această revistă nu mi-a afectat cariera în nici un fel.

  • Unele dintre persoanele publice care au pozat în Playboy au regretat la un moment dat acest lucru.Este şi cazul tău?
Nu, chiar nu regret că am făcut acest pas. La bătrâneţe, probabil că mă voi uita cu nostalgie la acele poze...

  • Ce condiţii ar trebui să-ţi fie impuse pentru a te determina să refuzi un rol într-un film?
Nu ştiu să zic acum. Probabil să nu mă simt incomod în pielea acelui personaj.

  • De când ai devenit mămică, la ce a trebuit să renunţi în ceea ce priveşte cariera?
La nimic. Dacă stau să mă gândesc bine, totuşi, nu mai sunt aşa flexibilă atunci când vine vorba despre orele de muncă. Norocul meu este că lucrez cu oameni înţelegători, care îmi acceptă toate condiţiile.

  • Ce proiecte importante te aşteaptă în viitorul apropiat?
Deocamdată nu ştiu nimic de proiecte viitoare. Este mult prea devreme să mă gândesc la asta. Singurul "proiect" nou la care mă gândesc acum este PRIMUL CRĂCIUN CU FETIŢA MEA.

×
Subiecte în articol: vedete