x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dependentă de televiziune

Dependentă de televiziune

de Adrian Vaduva    |    10 Oct 2008   •   00:00

Carla Giaca, prezentatoarea ştirilor de la TVR 3, vorbeşte despre 3-urile din viaţa ei



Carla Giaca, prezentatoarea ştirilor de la TVR 3, vorbeşte despre 3-urile din viaţa ei


Trei lucruri care îţi plac.
Îmi plac oamenii veseli, să fiu în mijlocul evenimentelor şi să aflu printre primii ştirile "de ultimă oră".


Trei cărţi ce te-au impresionat.
E nedrept să amintesc doar trei cărţi. Fiecare carte citită are povestea ei. Dezbaterea poate dura ore în şir. Am să mă conformez totuşi. "De ce iubim femeile", Mircea Cărtărescu, "Agonie şi Extaz", Irving Stone, "Insula Canibalilor", Nicolas Werth.
 

Trei bâlbe.
Nu mă laud cu un "arsenal" de bâlbe, dar cele de care îmi aduc aminte au fost "comise" la început de carieră. Până te obişnuieşti, ţi se pare foarte ciudat să vorbeşti de nebun în faţa camerei de luat vederi. Cea mai notabilă bâlbă a devenit la vremea respectivă material pentru "Cronica Cârcotaşilor". Live de la Biroul Electoral Central. Trebuia să explic condiţiile pe care cetăţeanul român dornic să-şi exprime opţiunea politică era obligat să le îndeplinească. La un moment dat am spus "buletine exprimate" în loc de "buletine expirate". A doua bâlbă a fost, culmea, tot la o transmisiune în direct despre alegeri. În loc de "pâinea şi cuţitul în mână" a ieşit "pâinele şi cuţitul în mână". Următoarea nu ştiu dacă se încadrează la categoria "bâlbă", însă a fost o sursă de amuzament pentru redacţie, când în loc de "Bună seara, Nicoleta!", am spus cu zâmbetul pe buze "Bună seara, Alex!".
 

Trei lucruri de care nu te poţi lipsi în viaţă.

Telefonul mobil, cosmeticele şi televiziunea sunt cele trei lucruri de care nu m-aş dezlipi niciodată... nici măcar pe o insulă pustie.


Trei lucruri pe care vrei să le faci în viitor.
Primul devine deja realitate. Proiectul TVR 3 este principalul "inculpat" în această ecuaţie. Rolul de prezentator-gazdă este o adevărată provocare asumată. Îmi propun obţinerea unei burse de studii în mass-media (în SUA ar fi ideal). Designul vestimentar se poate încadra cu brio la categoria "pasiuni extraprofesionale". În limita timpului disponibil, îmi propun o specializare în domeniu.

×
Subiecte în articol: vedete