x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Deschidere - Piţi în şpagat

Deschidere - Piţi în şpagat

20 Sep 2008   •   00:00
Deschidere - Piţi în şpagat

Sus, jos, sus, jos, sus! Ce faci, Piţi, te antrenezi la toaletă? Cu picioarele-n tavan? Te-ai deschis aproape total spre lumea înconjurătoare. Dar ce s-a întîmplat, ai epuizat toate sălile de fitness şi ai venit aici la aer şi gresie proaspete? Şi la cascade de apă “răcoritoare” în jeturi? Probabil că te pregăteşti pentru geometrie şi vrei să ne arăţi ce înseamnă un compas mai mult ca perfect.



Sus, jos, sus, jos, sus! Ce faci, Piţi, te antrenezi la toaletă? Cu picioarele-n tavan? Te-ai deschis aproape total spre lumea înconjurătoare. Dar ce s-a întîmplat, ai epuizat toate sălile de fitness şi ai venit aici la aer şi gresie proaspete? Şi la cascade de apă “răcoritoare” în jeturi? Probabil că te pregăteşti pentru geometrie şi vrei să ne arăţi ce înseamnă un compas mai mult ca perfect. Bine că ţi-ai pus mîna unde trebuie, altfel aveam o deschidere şi la formele triunghiulare ale chiloţeilor. Oricum, dai dovadă de un unghi obtuz-unghic remarcabil. Sperăm să ai reflexe bune şi să îţi retragi piciorul ridicat la timp, înainte de a se deschide uşa de la WC. Sau doreşti să te propteşti în vreun băiat cu bani care tocmai s-a uşurat? Vezi să nu fie invers... Eşti pe teren umed şi alunecos, aşa că nu ar strica să te mai odihneşti puţin. Ia-ţi un scurt răgaz, pentru că se vede că te-ai cam obosit la inimioară. Sau eşti tristă că (nu) ţi-a dat ţeapă Făt-Frumos şi a fugit pe fereastra din spate?

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi