x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Desfundă-tot

Desfundă-tot

19 Sep 2008   •   00:00
Desfundă-tot

Bună eşti, fato! Bună de desfundat chiuvete şi de suflat în lapte, să nu dea în foc, cum zice un coleg de-al meu. Şi, zău, mulţi bărbaţi care or să-ţi “citească” poza vor fi de acord cu el.Bună eşti, fato! Bună de desfundat chiuvete şi de suflat în lapte, să nu dea în foc, cum zice un coleg de-al meu. Şi, zău, mulţi bărbaţi care or să-ţi “citească” poza vor fi de acord cu el. Cu trup ce îndeamnă la păcat, privire – desigur că languroasă – ascunsă şmechereşte după ochelarii de soare obligatorii în orice club de noapte, buze desfăcute a... mirare şi vestimentaţie de buget redus, sîntem siguri că la masa ta e coadă de admiratori. Pe bani sau gratis, orice bărbat întreg ţi-ar arăta oraşul noaptea. Acu’, ce să zicem, că şi tu pari dispusă să arăţi oricui, gratis, tatuajul de pe siliconul stîng. Platinato, cine te-a făcut a ştiut ce face, oare?!

Credem că dac-ar fi ştiut, sigur nu te-ar mai fi făcut, numai să nu ajungi să te întinzi pe canapelele pline de microbi din locuri de pierzanie! Acu, ce să-ţi mai zicem, fată, cînd ştim ce poţi?! Spor la desfundat chiuvete!  Aşa o să cîştigi şi tu un ban cinstit, să-ţi iei nişte ţoale în care să nu-ţi tresalte de frig silicoanele...

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi