x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Din poveştile internetului, partea a II-a: Extratereştrii se răzbună!

Din poveştile internetului, partea a II-a: Extratereştrii se răzbună!

27 Aug 2009   •   00:00
Din poveştile internetului, partea a II-a: Extratereştrii se răzbună!

Marao Lopez, de profesie fermier, şi de naţionalitate mexicană, era un om muncitor de felul său. Doar s-a chinuit trei ore să înece vietatea prinsă în cursa exterminatoare de şoareci din ograda sa, parafată printr-un scrutin ad-hoc, la nivel internaţional, drept pui de extraterestru.

Petrecerea continuă. Evident admiratori ai dictonului "ochi pentru ochi", extratereştrii nu aveau cum să rămână "nereperaţi" la onoarea lor de gestul extrem de criminal al mexicanului.

După minunăţia video Bild, primită cu braţele deschise de toata populaţia internaută, noi detalii ies la iveală.  Mai sfioşi, unii dintre martorii evenimentului epocalei capturări din 2007 spun că la faţa locului, lângă capcana care a prins extraterestrul, se mai afla încă o vietate de aceeaşi stat, care neputând face faţă unei întâlniri de gradul III, a rupt-o la fugă la vederea omului.

După vorbă, după port, se poate afirma cu siguranţă că fugitivul, mai mult ca sigur, "a dat în gât" toată întâmplarea  forurilor tutelare, responsabile de plimbăreala extratereştrilor pe suprafaţa Terrei.
Şocând desigur, cazul a generat numeroase dezbateri în opinia publică extraterestră.  Opiniile pro şi contra s-au înfruntat, polarizând societatea, altfel mult blazată şi foarte apatică. De teama unei revolte sociale, pumnii ridicaţi în aer, mai numeroşi, au impus măsurile ce urmau să fie luate.

Marao Lopez hoinarea la volanul maşinii sale, apropiaţii susţinând că încerca să găsească un nou extraterestru, care dacă s-ar fi dovedit mai cooperant, ar fi învăţat cu siguranţa cum stă treaba cu apa şi poate ar fi călcat pe urmele lui Michael Phelps, în ceea ce priveşte nataţia, nu consumul de droguri. Acolo, în maşină şi-a găsit sfârşitul, sau mai degrabă sfârşitul a fost cel care l-a găsit într-o stare peste limitele umane, într-o stare ardentă, o flacără nestinsă în lupta umanităţii pentru cunoaşterea formelor de viaţă extraterestre.

Toata suflarea satului Metepec a fost unanimă în a susţine că actul nu a fost întâmplător, ci mai degrabă o răzbunare făţişă venită din partea părinţilor înecatului.

Dacă şi "binecunoscutul" specialist în fenomene paranormale, Joshua P. Warren, zice că temperatura degajată de flăcările în care a ars Lopez a depăşit clar tot ceea ce înseamnă un foc obişnuit, nu se mai poate spune nimic în plus, nu tu fulgere, nu tu trăznete, a fost laser frate!.

După cum ne-a învăţat înţelepciunea populară, prin clasa a III-a,, primară, răzbunarea e arma prostului. Bă extratereştrilor, sunteţi proşti rău, bă!

×
Subiecte în articol: video lumea mexic extraterestru razbunare