x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dinamo/ Galliguio vrea să se întoarcă acasă

Dinamo/ Galliguio vrea să se întoarcă acasă

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Feb 2008   •   00:00
Dinamo/ Galliguio vrea să se întoarcă acasă

11:30 • Fundaşul peruan John Galliquio, trimis la echipa a doua a clubului de Dinamo, ar dori să se întoarcă la clubul din ţara sa natală Universitario Lima, de la care a venit în România, informează presa din Peru. "Mi-ar plăcea să mă întorc acasă şi să ies campion", a spus John Galliquio pentru cotidianul peruan Libero.

Fundaşul peruan John Galliquio, trimis la echipa a doua a clubului de Dinamo, ar dori să se întoarcă la clubul din ţara sa natală Universitario Lima, de la care a venit în România, informează presa din Peru. "Mi-ar plăcea să mă întorc acasă şi să ies campion", a spus John Galliquio pentru cotidianul peruan Libero.

NEMULŢUMIT. Antrenorul echipei Universitario Lima, Ricardo Gareca, a negociat cu impresarul jucătorului Roberto "Nuno" Molina pentru un salariu al fotbalistului de 10.000-12.000 de dolari pe lună, condiţie care dacă va fi acceptată de John Galliguio trasnsferul său este iminent la gruparea peruană, informează aceeaţi sursă. John Galliquio a fost trimis duminică să se pregătească la echipa a doua a clubului Dinamo, care se află tot în Antalya, într-un turneu de pregătire, după ce a refuzat un împrumut la UTA Arad.

×
Subiecte în articol: magazin