x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Disney Live!

Disney Live!

20 Iun 2008   •   00:00

Winnie the Pooh
Pentru prima dată în România vine un spectacol live al companiei Disney. Sala Polivalentă din Bucureşti îi va găzdui pe Winnie the Pooh şi prietenii lui în zilele de 20, 21 şi 22 iunie. Copiii vor fi purtaţi în lumea distracţiei, în spiritul Disney, o lume în care nici un copil nu este supărat, o lume a veseliei şi a bunei dispoziţii.



Winnie the Pooh
   
Pentru prima dată în România vine un spectacol live al companiei Disney. Sala Polivalentă din Bucureşti îi va găzdui pe Winnie the Pooh şi prietenii lui în zilele de 20, 21 şi 22 iunie. Copiii vor fi purtaţi în lumea distracţiei, în spiritul Disney, o lume în care nici un copil nu este supărat, o lume a veseliei şi a bunei dispoziţii. Micuţii vor fi ei înşişi actorii acestui show, dîndu-le o mînă de ajutor lui Winnie şi prietenilor săi, pentru a ieşi din toate situaţiile neprevăzute. Decorurile show-ului au 7,5 metri înălţime şi 18 metri lăţime şi cîntăresc mai mult de nouă tone. Pentru transportul decorurilor şi a materialelor adiţionale sînt necesare şapte trailere. În spectacol sînt folosite peste 80 de costume. Cei 11 copaci prezenţi pe scenă sînt cele mai grele elemente de decor cîntărind împreună aproape 1,5 tone. Spectacolele vor avea loc, vineri 20 iunie, ora 18:00, sîmbătă, 21 iunie, ora 15:00 şi ora 18:00 şi duminică, 22 iunie, ora 15:00. Preţul biletelor variază între 39 şi 150 lei. (A.V.P.)

NOAPTE CULTURALĂ. Pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc să participe la un adevărat maraton cultural, în noaptea de vineri, 27 iunie, va fi organizată a doua ediţie a Nopţii Institutelor Culturale. Evenimentul, organizat de Institutul Cultural Român, în parteneriat cu British Council, Institutul Goethe, Institutul Italian de Cultură, Institutul Cervantes, Centrul Cultural al Ungariei, împreună cu alte instituţii de profil, conţine nenumărate evenimente: filme lungi şi scurte, documentare vechi si noi, teatru cu şi fără cuvinte, literatură cu cîntece, folclor, muzică clasică, romani sau electronică şi karaoke. Programul complet al manifestării îl găsiţi la www.icr.ro/noaptea_institutelor. (Oana-Maria Bâltoc)

FESTIVAL. Vă propunem o reîntoarcere la tradiţiile şi rădăcinile culturale comune ale românilor de ieri şi de azi în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului Naţional de Folclor “Muzici şi tradiţii în Cişmigiu”, care se va desfăşura în perioada 20-22 iunie. Festivalul se va deschide cu o paradă a costumelor populare din întreaga ţară. Alaiul va porni din Piaţa Amzei şi va urma traseul Str. Christian Thell, Calea Victoriei, Sala Palatului, Piaţa Walter Mărăcineanu, Parcul Cişmigiu. Pentru că anul 2008 a fost declarat “anul dialogului intercultural”, festivalul are şi invitaţi speciali din Croaţia, Serbia şi Republica Peru. (Oana-Maria Bâltoc)

×
Subiecte în articol: anti tv