x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Disperata" Hatcher

"Disperata" Hatcher

03 Aug 2007   •   00:00

Pentru Teri Hatcher, viaţa tumultuoasă din serialul "Neveste disperate", unde o interpretează pe Susan Mayer, este nimic pe lăngă realitatea de zi cu zi.

Pentru Teri Hatcher, viaţa tumultuoasă din serialul "Neveste disperate", unde o interpretează pe Susan Mayer, este nimic pe lăngă realitatea de zi cu zi. Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Hatcher a mărturisit că a fost agresată sexual pe cănd avea doar 5 anişori de unchiul său, Richard Hayes Stone. Actriţa nu a fost singura care a avut parte de acest tratament. O altă fetiţă, in vărstă de 14 ani, s-a sinucis in urma batjocurii suferite. In urma acestor fapte, Stone a fost acuzat şi condamnat la 14 ani de inchisoare.

GHINION IN DRAGOSTE. Ca şi in serial, Teri caută cu disperare dragostea adevărată. In primul mariaj, cu Marcus Leithold, n-a avut noroc. A divorţat după numai un an de la căsătorie, dar soţul a declarat că relaţia lor s-a terminat cu mult inainte de a developa pozele de la nuntă. In 1994, actriţa s-a căsătorit cu Jon Tenney, cu care are şi o fertiţă - Emerson Roze, născută in noiembrie ’97. Şi această relaţie a fost sortită eşecului, cei doi divorţănd in 2003. La inceputul anului 2006 se spunea că Teri s-a "cuplat" cu George Clooney, insă informaţia a rămas doar la statutul de zvon. Ambii actori au declarat că unica lor intălnire n-a fost decăt una simplă şi amicală. De curănd, Teri a declarat că l-a intălnit pe bărbatul visurilor ei. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Stephen Kay, nimeni altul decăt regizorul serialului "Neveste disperate". Kay are lipici la "disperate", mai ales că a avut o relaţie şi cu Eva Longoria, o altă vedetă a serialului.

INCEPUTURI. Cariera lui Teri Hatcher a inceput in 1984, ca majoretă a echipei San Francisco 49ers. Norocul i-a surăs cu adevărat in 1993, cănd a devenit Lois Lane, in serialul de televiziune "Lois and Clark: The New Adventures of Superman". "In ciuda faptului că am o pereche de săni bine dimensionaţi, in acest film am avut posibilitatea să arăt lumii intregi că bustul nu este singura mea calitate", a declarat actriţa.

×
Subiecte în articol: serial