x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divertis Mall

Divertis Mall

21 Dec 2007   •   00:00

Moşul e pe drum, dacă nu e blocat in vreo intersecţie Toni Grecu iubeşte umorul din popor. "Omul de rănd, romănul, cu toate ale lui, este cea mai bogată sursă de inspiraţie, din care ne extragem personajele. Apoi vin celelalte."

Moşul e pe drum, dacă nu e blocat in vreo intersecţie Toni Grecu iubeşte umorul din popor. "Omul de rănd, romănul, cu toate ale lui, este cea mai bogată sursă de inspiraţie, din care ne extragem personajele. Apoi vin celelalte."

GHIDUŞ. Toni Grecu are rol de primar. "E o jucărie pe care o abordez ca să ne distrăm, dar nu-mi displace rolul de primar, il fac cu mare, mare plăcere! E un personaj foarte colorat care adună in el o mulţime din viciile şi metehnele pe care le au ai noştri conducători de comunităţi mici. Nu noi ne alegem rolurile, rolurile ne aleg pe noi, pentru că nu oricine poate să facă sau să imite un anumit politician, ci doar cel care din punct de vedere fizionomic se apropie de respectivul." In alte roluri: "dintre Silviu Petcu şi Florin Constantin, acesta din urmă ar fi fost in mod special un mare balerin dacă se năştea la Moscova şi avea şansa să joace la «Balşoi Theatre», din păcate s-a născut in Romănia, deci şi cariera lui de balerin s-a dus dracului!". Toni Grecu a fost politician, cănd era Radu Vasile prim-ministru. "E, atunci s-a potrivit! Din păcate, Radu Vasile a părăsit scena politică, iar eu nu mi-am găsit un alt corespondent in spaţiul politic. Aştept cu nerăbdare, nu ştiu pe cine!" "De Sărbători, Divertis le doreşte politicienilor multă seriozitate, multă abnegaţie şi mai ales să incerce din răsputeri să nu mai facă divertisment pentru că nu e treaba lor, e treaba noastră! Avem şi noi nevoie să măncăm o păine! Să nu ne-o fure !", conchide Toni Grecu.

CULISE. Duminică, inainte să vină Moşul, Divertis prezintă:  Conte de Monte Cozma, iar in curănd "4 ani, 3 săptămăni şi 2 zile de scandal"! La categoria premiile anului nominalizaţi sunt: Vadim, "vom fi ce-am fost şi chiar mai mici de atăt", Becali - supăratul anului, Vanghelie, cel mai agitat om al anului: "Ştiu ce vreau, dar nu ştiu cum să mă exprim"; cel mai puternic bărbat din Romănia: dintre Bute, Tăriceanu şi Traian Boxsescu (la categoria full-contact politic) căştigător este…Vă lăsăm plăcerea să descoperiţi! Ne vom inveseli după cum urmează: Căntecul şoferului dedicat lui Videanu, căntecul proprietăţilor retrocedate pe versurile Draculiţei, iar "Caltaboşul beton" este dedicaţia specială pentru Remeş!

×
Subiecte în articol: cover story