x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divort PRM-ist: Daniela Buruiană - "calul troian al SRI", demisionară şi exclusă

Divort PRM-ist: Daniela Buruiană - "calul troian al SRI", demisionară şi exclusă

de Jurnalul National    |    26 Noi 2007   •   00:00

Deputatul PRM Daniela Buruiană a depus, prin intermediul soţului său, demisia din funcţia de secretar executiv al formaţiunii, la biroul de la Senat al liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, in document ea apreciind că actuala conducere a PRM este incompetentă, imbătrănită iresponsabilă. In acelaşi timp PRM a decis excluderea deputatei Daniela Buruiană-Aprodu din cadrul formaţiunii, motivănd decizia prin "incăpăţănarea diabolică de a se certa cu toată lumea din jurul ei" şi prin "neruşinarea de a fi «calul troian» al SRI in PRM".

Soţul Danielei Buruiană a depus demisia acesteia din conducerea PRM

Deputatul PRM Daniela Buruiană a depus, prin intermediul soţului său, demisia din funcţia de secretar executiv al formaţiunii, la biroul de la Senat al liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, in document ea apreciind că actuala conducere a PRM este incompetentă, imbătrănită iresponsabilă.

Prezentăm integral scrisoarea inaintată de Daniela Buruiană liderului PRM.

„Domnule preşedinte Vadim Tudor,
Subsemnata Buruiană-Aprodu Daniela, deputat PRM, vă comunic demisia mea irevocabilă din funcţia de secretar executiv al PRM.
Am luat această hotărăre in urma eşecului zdrobitor al PRM la alegerile pentru Parlamentul European. Prin acest act imi asum intreaga responsabilitate in locul conducerii centrale a PRM.
Consider că in acest moment, PRM nu mai este o speranţă pentru electoratul romăn. Acest fapt se datorează conducerii centrale a PRM, care este incompetentă, imbătrănită şi, mai ales, iresponsabilă".


"Ţinănd cont de faptul că PRM trece printr-o gravă criză de imagine şi organizatorică şi pentru că cineva trebuie să-şi asume eşecul zdrobitor avut la alegerile pentru Parlamentul European, imi anunţ public demisia din funcţia de secretar executiv al PRM", afirmat Daniela Buruiană-Aprodu.

In ceea ce priveşte demisia din Parlament, Daniela Buruiană a respins categoric această idee, spunănd că a muncit pentru a ajunge in această funcţie şi că nu vrea să piardă legătura cu cetăţenii.

"Nu imi dau demisia din Parlament. Nu imi dau demisia sub nicio formă, pentru că eu am muncit ca să ajung in această funcţie şi nu doresc să imi tai complet legătura cu cetăţenii", a precizat Daniela Buruiană.

Buruiană: "Să demisioneze Bolcaş, el e de vină pentru eşecul la europarlamentare"

Secretarul executiv demisionar al PRM, Daniela Buruiană, apreciază că vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, ar trebui să demisioneze din această funcţie, ea considerănd că Bolcaş este responsabil sută la sută pentru eşecul partidului la alegerile europarlamentare.

"Aştept ca domnul vicepreşedinte executiv Lucian Bolcaş să aibă demnitatea să işi prezinte demisia, pentru că eşecul ii aparţine suă la sută", a spus deputatul Daniela Buruiană.

Ea ii reproşează lui Bolcaş că "nu s-a implicat in organizatoricul partidului, a intreţinut o atmosferă de invrăjbire intre membrii Biroului Permanent şi l-a dezinformat pe preşedintele partidului in nenumărate rănduri".

Pe de altă parte, Buruiană consideră că, probabil, va fi găsit un ţap ispăşitor in persoana sa.

"Mă aştept la represalii in perioada următoare", a adăugat fostul secretar executiv al PRM.

PRM anunţă excluderea Danielei Buruiană, "calul troian al SRI"Â

 Partidul Romănia Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiană-Aprodu din cadrul formaţiunii, motivănd decizia prin "incăpăţănarea diabolică de a se certa cu toată lumea din jurul ei" şi prin "neruşinarea de a fi «calul troian» al SRI in PRM".

Conducerea PRM "a luat act, cu scărbă, de declaraţiile mizerabile" ale Danielei Buruiană-Aprodu, precizează Biroul de presă al formaţiunii intr-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX, precizănd că "această femeie imposibilă este informatoare a SRI, incă de pe timpul lui Virgil Măgureanu".

PRM apreciază că declaraţiile Danielei Buruiană-Aprodu "se adaugă intregului ei comportament aberant din ultima perioadă". Partidul Romănia Mare subliniază de asemenea "dispreţul" acesteia faţă de alegătorii săi din Brăila - "care au trimis-o in Parlament, dar care n-au văzut-o la faţă, de trei ani, in circumscripţie" - şi menţionează că "in ultimele zece zile această individă nici nu a mai dat pe la sediul central al PRM, deşi alegerile se apropiau".

PRM susţine că a fost informat de "numeroase cadre specializate in munca de informaţii", că Daniela Buruiană-Aprodu, "această femeie, imposibilă, este informatoare a SRI , incă de pe timpul lui Virgil Măgureanu, ea profitănd din plin de statutul ei de «cal troian» in interiorul PRM şi angajăndu-şi ginerele ca ofiţer chiar in SRI".

"Este limpede că stăpănii ei din SRI (care o şantajează cu trecutul său scandalos), au retras-o din campanie, cu 10 zile inainte de alegeri iar acum au asmuţit-o impotriva conducerii PRM, fără ca ea să sufle o vorbă despre fraudarea alegerilor, mai ales in favoarea şovinilor unguri", conchide PRM.

Â

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin demisia buruiană executiv buruian