x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Donald Trump dă în judecată o concurentă de la Miss SUA din cauza unei postări pe Facebook

Donald Trump dă în judecată o concurentă de la Miss SUA din cauza unei postări pe Facebook

de Mediafax    |    08 Iun 2012   •   11:52
Donald Trump dă în judecată o concurentă de la Miss SUA din cauza unei postări pe Facebook

Omul de afaceri american Donald Trump, care organizeaza concursul Miss Universe, a anuntat, miercuri, ca o va da in judecata pe modelul Sheena Monnin, care a declarat ca editia din acest an a concursului Miss SUA a fost trucata, informeaza MEDIAFAX.

Concursul Miss SUA, in cadrul caruia fiecare participanta defileaza prin fata juriului in rochie de seara si in bikini, este organizat in fiecare an pentru a desemna reprezentanta Statelor Unite la concursul general Miss Universe.

Disputa din acest an a izbucnit atunci cand Sheena Monnin, Miss Pennsylvania, a declarat pe Facebook ca primele cinci laureate ale concursului Miss SUA 2012, ce a avut loc duminica, au fost alese "inainte ca spectacolul sa fi inceput".

"Nu pot sa fiu asociata cu cineva sau cu o organizatie pe care o consider frauduloasa, lipsita de morala, incoerenta si in multe privinte vulgara", a declarat Sheena Monnin pe contul ei de Facebook.

Comentariile ei a fost retrase apoi de pe aceasta retea de socializare, dar cateva zeci de persoane au apucat sa posteze deja mesaje prin care o felicitau pe Monnin pentru luarea ei de pozitie.

Directorul companiei care organizeaza Miss Universe, Donald Trump, a precizat ca membrii juriilor din aceste concursuri de frumusete sunt persoane independente, riguroase si a anuntat ca Sheena Monnin va fi data in judecata in scurt timp.

"Parerea mea este ca ea nu detinea mijloacele necesare pentru a intra in Top 15", a spus miliardarul american. "Avem in fata noastra o fata care a venit la concurs, a pierdut, iar acum este suparata pe sistemul organizational", a explicat acesta.
"A spus lucruri foarte dure, o vom da in judecata pe aceasta baza", a precizat Donald Trump, un magnat din domeniul imobiliar.

Organizatia Miss Universe a emis la randul ei un comunicat in care afirma ca adevarata motivatie a modelului Sheena Monnin era sentimentul de furie si indignare in fata deciziei de autorizare a persoanelor transsexuale de a participa la concurs.

Cea de-a 61-a editie a finalei concursului Miss SUA a avut loc pe 3 iunie, la Theatre for the Performing Arts din Las Vegas. Finala a fost castigata de Olivia Culpo, reprezentanta statului Rhode Island, care va reprezenta Statele Unite ale Americii la concursul Miss Universe 2012, ce va avea loc in luna decembrie.

×
Subiecte în articol: donald trump facebook miss sua