x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dr Quinn si "lumea cealalta"

Dr Quinn si "lumea cealalta"

de Radu Popa    |    17 Mar 2006   •   00:00
Dr Quinn si "lumea cealalta"
MISTERE
Jane Seymour a "murit" 30 de secunde

Alergia fatala. Jane Seymour este interpreta unor roluri memorabile, precum cel din filmul "Undeva, candva", alaturi de Christopher Reeve, si in serialul "Dr Quinn". La 36 de ani, dupa ce artista a contractat o forma grava de gripa, in speranta unei vindecari rapide, medicii i-au administrat o injectie cu penicilina. Din nefericire, Jane suferit o reactie alergica, intrand intr-o coma profunda.

ZBORUL. Potrivit declaratiilor ulterioare, in momentele critice, actritei i se parea ca isi parasise corpul. Ea isi putea "vedea" trupul inert zacand pe pat si multi oameni agitandu-se in jurul sau, facand tot posibilul pentru a o readuce la viata. Jane "zbura" peste capetele lor, privindu-i dintr-un colt al camerei. Ea observa cum infigeau ace de seringa in trupul ei si cum o luau in brate, incercand s-o readuca la viata. Prin fata ochilor sai se derula, cu o viteza incredibila, intreaga viata. Singurul lucru ce o preocupa in acele momente nu era cariera sau situatia materiala, ci viitorul copiilor.

DIVINITATEA. In clipele respective, Jane dorea din tot sufletul sa nu plece de pe aceasta lume, nefiind pregatita sa-si paraseasca definitiv copiii. Ulterior, ea s-a adresat Divinitatii. Actrita a promis Lui Dumnezeu ca, in cazul in care va supravietui, nu va mai lua niciodata numele Lui in gluma. Jane crede ca a fost "moarta" cam o jumatate de minut. Nu peste mult timp insa, ea a realizat ca se intorsese in propriul corp.

MODELUL "ANTI-MISS". Dovedind un ascutit simt al umorului, Jane a declarat: "Am «comandat» picioare lungi, dar nu au sosit. Am ochii ciudati, unul este gri, celalalt verde. Surasul meu pare fals, iar nasul este ca o trambulina de schi. Nu voi castiga niciodata un concurs de frumusete".

HOROSCOP
A venit primavara si unele zodii sunt cu capul in nori. Balantele se distreaza, Capricornii vor o schimbare, iar Varsatorii redecoreaza.

BERBEC 21.03 - 20.04
Aveti parte de o zi placuta, fara stres sau munca. Mergeti cu prietenii la o piscina sau alergati, dar aveti grija ce vorbiti, sunteti cam impulsivi.

TAUR 21.04 - 21.05
Chiar daca nu sunteti cel mai bun, astrele va ajuta sa vedeti partea plina a paharului. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu va pierdeti increderea.

GEMENI 22.05 - 21.06
Primavara va face expresiv si sensibil. Daca aveti de gand sa jocati la Loto, numerele voastre norocoase sunt: 7, 14, 16, 22.

RAC 22.06 - 22.07
Primavara s-a instalat in sufletele voastre si va bucurati de orice moment petrecut alaturi de partener. La locul de munca sunteti invidiat.

LEU 23.07 - 22.08
Sunteti predispus la o depresie. Insa puteti scapa daca iesiti din casa si va distrati alaturi de prieteni. Traiti clipa!

FECIOARA 23.08 - 22.09
Sunteti cu capul in nori. In acest week-end optati pentru activitati in aer liber. In dragoste, partenerul va face mici surprize.

BALANTA 23.09 - 22.10
Pentru voi, distractia este pe primul loc. Acum este momentul sa incepeti practicarea unui sport. In cuplu, atmosfera este stabila.

SCORPION 23.10 - 21.11
Sunteti nehotarat. Daca veti face alegerea corecta, succesul va fi garantat. Sambata veti petrece o noapte magica alaturi de el/ea.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Pentru dumneavoastra, relaxarea este foarte importanta. Va petreceti mult timp alaturi de prieteni, dar nu uitati de sufletul-pereche.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Vreti o schimbare. Acum nu trebuie decat sa luati decizia corecta si sa va anuntati apropiatii. Prietenii va sustin.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Vreti sa va redecorati dormitorul. Sau poate vreti sa schimbati ceva in viata de cuplu. Dupa aceste schimbari, armonia se va instala in casa voastra.

PESTI 19.02 - 20.03
Este posibil sa dati multe sfaturi legate de dragoste in aceasta perioada. Nu uitati sa va ascultati vocea interioara.
×
Subiecte în articol: jane