x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dumitru Dragomir: Revenirea lui Mirel Rădoi este cel mai tare transfer din Liga 1

Dumitru Dragomir: Revenirea lui Mirel Rădoi este cel mai tare transfer din Liga 1

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2008   •   00:00
Dumitru Dragomir: Revenirea lui Mirel Rădoi este cel mai tare transfer din Liga 1

14:16 • Mitică Dragomir, „oracol de Bălceşti” şi pastor al mocirlei din Liga 1 de fotbal, şi-a dat cu părerea despre mişcările de trupe, reuşite de echipele din România. "Steaua a făcut transferuri frumoase, dar să îi vedem la joc pe toţi. Sunt frumoşi, bruneţei, sunt jucători buni că aşa am citit în presă. Oricum cel mai bun transfer al Stelei este Mirel Rădoi. Este cel mai bun transfer din România", a spus Dragomir.

Mitică Dragomir, „oracol de Bălceşti” şi pastor al mocirlei din Liga 1 de fotbal, şi-a dat cu părerea despre mişcările de trupe, reuşite de echipele din România. "Steaua a făcut transferuri frumoase, dar să îi vedem la joc pe toţi. Sunt frumoşi, bruneţei, sunt jucători buni că aşa am citit în presă. Oricum cel mai bun transfer al Stelei este Mirel Rădoi. Este cel mai bun transfer din România", a spus Dragomir.

 

PREZICERI. Mirel Rădoi s-a accidentat în timpul partidei amical România-Turcia de pe 22 august şi a suferit o leziune a meniscului extern stâng, fapt ce l-a ţinut în afara gazonului timp de cinci luni. Acesta a revenit la Steaua în partida cu Wisla Cracovia, fiind titular. Dumitru Dragomir a vorbit şi despre ancheta DNA asupra oamenilor de fotbal din România. "E bine ca organele abilitate să îşi facă datoria. Cei vinovaţi să plătească, dar şi cei care îi acuză pe cei nevinovaţi să plătească la fel. Asta e obligatoriu pentru că nu îţi poţi bate joc de nişte oameni nevinovaţi. LPF nu s-a ocupat de transferuri pentru că altfel îmi puneau şi mie ceva în cârcă", a explicat acesta. Preşedintele Ligii i-a sfătuit pe conducătorii lui Dinamo să îi acorde în continuare încredere lui Cornel Dinu: "Dinamo are antrenor. Dinu este unul dintre cei mai luminaţi antrenori din România şi un purtător de creier. Trebuie lăsat să îşi facă treaba măcar până la vară".

 

×
Subiecte în articol: magazin