x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Egipt, faraonul fotbalului african

Egipt, faraonul fotbalului african

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Feb 2008   •   00:00
Egipt, faraonul fotbalului african

10:46 • Echipa naţională a Egiptului a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, după ce duminică a învins reprezentativa similară a Camerunului, scor 1-0, în finala competiţiei. Echipa naţională a Ghanei a obţinut medalia de bronz la Cupa Africii pe Naţiuni, după ce sâmbătă a învins reprezentativa similară a Costei de Fildeş, scor 4-2, în finală mică a competiţiei.

Echipa naţională a Egiptului a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, după ce duminică a învins reprezentativa similară a Camerunului, scor 1-0, în finala competiţiei. Echipa naţională a Ghanei a obţinut medalia de bronz la Cupa Africii pe Naţiuni, după ce sâmbătă a învins reprezentativa similară a Costei de Fildeş, scor 4-2, în finală mică a competiţiei.

 

Singurul gol al partidei a fost marcat de Aboutrika, în minutul 76. În minutul 82 al partidei, camerunezii au cerut o lovitură de la 11 metri, după un henţ al unui egiptean, însă centralul a lăsat jocul să continue.

Camerun: Kameni - M'Bia, Tchato, R. Song, Atouba - A. Song (Gilles Binya 16) - Nkong, Geremi, Emana (Idrissou 55), Epalle (M'Bami 65) - Eto'o. Antrenor: Otto Pfister.

Egipt: Al Hadari - Gomaa, Said, Mohamed - Fathi, Hassan, Abd Radou, Moawad - Aboutrika (A. Ibrahim 89) - Moteab (Zidan 60), Zaki (Said 76). Antrenor: Hassan Shehata.

×
Subiecte în articol: magazin