x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Endless, by Liza Panait

Endless, by Liza Panait

de Adriana Vaduva    |    16 Dec 2010   •   17:55
Endless, by Liza Panait

142934-03-11tv-18.jpgLiza Panait a pregătit în mijloc de decembrie o colecţie cu inspiraţie mongolă, dar şi inaugurarea noului bouti­que din cadrul Cocor Department Store.

Creatoarea cocheta încă de iarna trecută cu această temă. Vizionarea filmului „Mongol” a convins-o însă că acea zonă fascinantă merită explorată şi din punct de vedere vestimentar. „Am fost fascinată să descopăr liniile şi motivele costumului mongol. Am preluat şi reinterpretat de la ei şi elemente cu aspect războinic, în concordanţă cu istoria lor grăbită şi mai mereu în şaua calului”, a declarat Liza.
„Endless” este o colecţie de iarnă ce conţine multe propuneri pentru sărbă­torile de iarnă. Are piese suprapuse (veste peste palton, veste peste rochii), paltoane cu stofă de lână şi aplicaţii de blăniţă cu foarte multe detalii, lungi şi scurte. Culorile predominante sunt al­buriu, negru, gri, tonuri de maro, ară­miu, mov, turquoise, combinaţii de maro cu negru, maro cu gri, gri cu mov, uni cu imprimări florale. Mate­ri­a­­lele folosite sunt lâna, blăniţa ar­tifici­a­­lă, jerse de lână, catifea, mătase naturală, borangic, voal natural, dan­te­lă, tricotaje manuale şi multe aplicaţii manuale.

 

Andreea Esca a inaugurat Melkior
Andreea Esca a participat la Con­stan­ţa la inaugurarea primului magazin de produse cosmetice profesio­nale. „Într-un oraş cu atât de multe fe­mei frumoase si cochete, Melkior, un magazin unde găseşti orice ţi-ai dori în materie de beauty este extrem de binevenit. Eu folosesc multe dintre produse. Laptele demachiant cu vitamine si loţiunea tonică de la Pe­ggy Sage, toată gama de creme hi­dra­tante de la Thalion, pe care o ador căci este pe bază de alge marine, oja Peggy Sage (culorile mele preferate sunt Orange Sanguine, Roşu Peggy şi Tulipe Noir) şi uleiul de masaj de la Thalion”, a declarat Esca.

 

Hainuţe de sărbătoare by Andreea Marin Bănică
Andreea Marin Bănică, ajutată de cre­a­toarea de modă Irina Schrotter, a dat viaţă unei noi colecţii, gândite spe­cial pentru seara întâlnirii copiilor cu Moş Crăciun. „Violet by Andreea Marin Bănică” s-a îmbogăţit cu hăi­nu­ţe elegante, comode şi vesele care pot fi purtate, totuşi, întreaga iarnă. Body-ul premiat are un nou design, potrivit Sărbătorilor de iarnă. De exem­plu, cel pentru băieţei are guler şi manşete de cămaşă şi poate fi purtat şi la costumul cu vestă în stil britanic, pantalon cadrilat cu vipuşcă şi palton asortat. 

×
Subiecte în articol: fun