x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Englezoaica şi Americanul

Englezoaica şi Americanul

31 Aug 2007   •   00:00

Capatos, Cioran & echipa matinalului "Dimineaţa devreme" sunt cei care işi reiau primii locul in grila de toamnă la Antena 1. Ei vor ateriza in noul studio al emisiunii după concedii reconfortante. Magnifice chiar, după cum ţine Capi să precizeze.

De luni, 3 septembrie, la Antena 1 revin "demenţii matinali"


Capatos, Cioran & echipa matinalului "Dimineaţa devreme" sunt cei care işi reiau primii locul in grila de toamnă la Antena 1. Ei vor ateriza in noul studio al emisiunii după concedii reconfortante. Magnifice chiar, după cum ţine Capi să precizeze. La 3 septembrie, la ora şapte trecute fix, cei doi işi dau intălnire cu telespectatorii.

MAI MATINALI DECĂT COCOŞII. La ora la care citiţi acest articol, Dan Capatos este incă in Spania, iar Cristina Cioran, in Marea Britanie. "Partea bună e că abia aşteptam să incep emisiunea, mi-e dor de colegi, cred că ideal ar fi fost să ne fi petrecut toţi concediul aici. In plus, microbul televiziunii, despre care vorbeşte toată lumea, e şi in mine acum, adrenalina intrării in direct este de ceva vreme micul meu dejun, imi lipseşte. Partea mai puţin veselă e că de-abia de căteva zile m-am obişnuit şi eu cu un ritm somn-veghe normal, respectiv nu mă mai trezesc la patru dimineaţa, şi de luni iar va trebui să potrivesc ceasul deşteptător să sune inainte ca orice cocoş din Romănia să indrăznească să cănte", spune vedeta Antenei 1. "Aici, la Barcelona, prietenii imi spun şi Americanul, iar lumea de pe stradă crede că vin din Statele Unite de nu am somn cu două-trei ore inainte să răsară soarele..." Dan şi soţia lui, Monica, au stat in oraşul lui Gaudi o săptămănă, apoi la Salou incă nouă zile. "Aici e un uriaş parc de distracţii, ne-au trebuit vreo trei zile să-l vizităm şi tot n-am reuşit să-l parcurgem pe tot. Vremea e bună, plaja e minunată, nici dacă aş fi avut telecomandă pentru vreme n-aş fi reuşit să setez totul mai bine", povesteşte Capatos.

NUME NOI. Echipa se innoieşte, după cum declară şeful de la matinal: "Pariul nostru, adică Adi Luca, s-a dovedit a fi căştigător, pentru că datorită spontaneităţii lui a fost remarcat atăt de telespectatorii noştri, căt şi de şefi, care i-au incredinţat matinalul Antenei 3. Ne-am bucurat sincer pentru reuşita lui, dar nu negăm că ne va fi greu să umplem golul lăsat. Eu, unul, cred că mă voi descurca şi cu o colegă blondă superbă, cu cupă mare", afirmă Dan Capatos. Ştirile sportive vor fi prezentate de o persoană a cărei identitate va fi dezvăluită foarte curănd.

DEMENŢE MATINALE. Cristina Cioran a fost in vacanţă in Marea Britanie şi spune că Londra rămăne marea ei dragoste. "Am avut şi un mare noroc, pentru că am prins marele Carnaval de la Notting Hill, care a picat intr-un week-end prelungit: de căteva ori pe an, băncile işi iau aici liber şi in ziua de luni, iar la Londra, acum (la inceputul acestei săptămăni - n.r.), se distrează pe străzi sute de mii de oameni. Atmosfera e absolut incredibilă", povesteşte Cristina. Şi Cristina, şi Dan au recunoscut că incărcarea bateriilor este maximă pentru incă un sezon de "demenţă matinală".

×
Subiecte în articol: cover story