x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Escu sau cand vorbesti in punga

Escu sau cand vorbesti in punga

21 Oct 2005   •   00:00
Escu sau cand vorbesti in punga
(C)RAMPE
Nu, deci, haideti sa va spun. Ii stiti pe baietii aia doi de pe Pro fe me, aia de dimineata? Da, da, aia care se dau si la Pro Cine m-a. Draga, deci baietii aia doi m-au facut sa reconsider definitia pe care-o dau termenului "haios". Deci se-ntelege prin haios atunci cand pur si simplu esti foarte, dar foarte nebun.

Atunci cand faci glume bune, care nu frizeaza deloc prostul gust. Atunci cand iti pui o punga pe fata si faci ca aurolacii, crezand ca o natie-ntreaga sa strica pe ea de ras. Sigur ca da, mai esti haios atunci cand iei cosul de gunoi si-l intrebi pe colegul tau, pe post de gluma de care sa ne radem pe noi de ras ca dac-a facut ceva azi-noapte in cos, ha ha ha! Deci se numeste haios atunci cand urli ca prietenul tau, Neanderthalu’, in cosul de gunoi. Deci se mai numeste haios atunci cand ai interventii haioase de genul "sa vorbesc din cana? Da, deci Rondul de dimineata, o emisiune care-ti face greata".

Termenului haios, baietii (mai iezact baiatu’ Escu) gasesc de cuviinta sa-i adauge o varianta. Ma rog, ei nu stiu ca fac asta, dar lasati, ca analizez eu. Deci varianta "super-haios". Se numeste "super-haios" atunci cand vorbesti din pantof.

Mi se pare mie sau baiatu’ asta e chiar haios? Mi se pare mie sau e chiar nebunatic, asa? Cum as putea sa va spun eu dumneavoastra, baiatu’ asta e intruchiparea haioseniei. Un nebun frumos al, nu-i asa, peizajului-ef-em-romanezg, baiatu’ Escu demonstreaza prin fiecare silaba pe care are bunatatea sa ne-o impartaseasca, faptul ca mai exista, contrar celor ce credeam noi, si oameni misto care, nu-i asa, au stiut sa-si conserve nebunia aia frumoasa. Nu, draga, nu nebunia aia de care zici tu! Aia constructiva, draga, aia care te face sa te gandesti, "Doaaaamne, bine ca mai sunt si d-astia printre noi! Nu suntem pierduti! Mai avem o sansa".

Pentru ca, nu stiu despre dumneavoastra, dar mie mi se pare foarte, foarte, foarte, foarte, foarte de ras sa urli in cosul de gunoi sau sa imiti aurolacii. Numai sa ma gandesc putin si iar ma buseste rasu’!

Baiatu’ Escu m-a convis, intr-o dimineata de saptamana trecuta, in modul ala al lui, inimitabil ca ceea ce credeam eu ca este un matinal de radio bun (Gherila de dimineata) este de fapt o prostie in toata regula. Imi fac mea culpa (cat si mea pulpa) si-mi revizuiesc atitudinea. "Gherila de dimineata" sucks. Dobro si Craioveanu? Niste, niste, niste... niste amatori care habar n-are radio. Le-as sugera sa ia lectii de la colegul lor, Escu, cel care vorbeste-n punga si da pe gura chestii misto. Sa invete si ei sa faca radio de calitate, nu prostiile-alea de le fac ei in fiecare dimineata. Eeeee, dracie cu palarie!

×
Subiecte în articol: haios