x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eşti ceea ce îţi doreşti!

Eşti ceea ce îţi doreşti!

28 Iul 2008   •   00:00
Eşti ceea ce îţi doreşti!

Piţipoancele pierd ore în şir să-şi facă poze în băi strîmte şi pe holuri insalubre, să se îmbrace şi să se machieze asortat cu perdeaua bunicii şi caloriferul din blocul comunist.



Piţipoancele pierd ore în şir să-şi facă poze în băi strîmte şi pe holuri insalubre, să se îmbrace şi să se machieze asortat cu perdeaua bunicii şi caloriferul din blocul comunist. Merită o apariţie la rubrica "Aşa NU!". Le vom pune, aşadar, la colţul lui Pitzi. Cei şi cele pe care îi veţi vedea pe această pagină nu sînt decît produsul a ce ne arată "vedetuţele" noastre de toate zilele pe primele pagini ale tabloidelor. Numărul de piţipoance şi piţiponci este într-o creştere îngrijorătoare. Kitschul, obscenul, buzele ţuguiate, teancurile de bani la sutien, lanţurile şi ghiulurile, nelipsitele bibelouri şi mileuri de pe televizor, muşchii umflaţi cu programe de prelucrare a imaginilor, inimioarele roz de pe budigăi, Barbie-lismele şi tatuajele atît de temporare că numai ecranul calculatorului le cunoaşte termenul de valabilitate, şuviţele blond-roşcate, sclipicismele, steluţele şi ţoalele tip muşama cumpărate de la firma "second hand", toate îşi vor găsi locul în Pagina lui Pitzi.

Fotografiile celor mai tari "prinţese", "regine" şi "împărătese" ale kitsch-ului monumental, cele "invidiate de duşmani" şi "pizmuite" vor fi publicate în această rubrică. Poate îşi vor da şi ele seama, la un moment dat, cît sînt de penibile.  

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori la Balul Bobocilor, nu vă sfiiţi să le faceţi o poză, chiar şi cu telefonul mobil, şi daţi-le la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

Sportiva din imagine pare a fi specialistă în etnografie şi f...olclor. Sau ar putea fi cea mai populară fată din comună. Cum s-a pozat ea, mîndră nevoie mare, la panoul de onoare! Dar ce-o fi oare 182? Vîrsta? Bustul? Numărul de kilometri pînă la prima parcare de tiruri? Numărul colegilor de saltea? Tariful în lei vechi? Orice ar fi, direcţia e de la dreapta la stînga!

Mesaj pentru piţipoancele care vor să folosească acelaşi decor: vă informăm cu adîncă mîhnire şi profund regret că localitatea mai sus menţionată nu există, degeaba o veţi căuta pe hartă. Asta dacă ştiţi să desluşiţi o hartă…

Cel mai probabil este vorba despre aşezarea Tutula din Prahova, iar cineva s-a gîndit să-i tragă două benzi pe prima şi pe penultima literă.

×
Subiecte în articol: pitzi