x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / A cedat gazonul de pe St. Jakobs-Park

EURO 2008 / A cedat gazonul de pe St. Jakobs-Park

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / A cedat gazonul de pe St. Jakobs-Park

12:06 • UEFA a anunţat că gazonul de pe stadionul St. Jakobs-Park din Basel va fi schimbat pentru primul sfert de finală de la Campionatul European, partidă care va opune formaţia Portugaliei şi ocupanta locului 2 din Grupa B, informează AFP.

UEFA a anunţat că gazonul de pe stadionul St. Jakobs-Park din Basel va fi schimbat pentru primul sfert de finală de la Campionatul European, partidă care va opune formaţia Portugaliei şi ocupanta locului 2 din Grupa B, informează AFP.

ORGANIZARE. Gazonul de pe St. Jakobs-Park a fost serios deteriorat după ploaia care a căzut la meciurile dintre Elveţia şi Turica, de pe 11 iunie, şi dintre Elveţia şi Portugalia, patru zile mai tîrziu. În aceste condiţii, UEFA a decis, de comun acord cu Federaţia Elveţiană de Fotbal, ca întreaga suprafaţă de joc să fie schimbată pentru că arena din Basel să poată găzdui în cele mai bune condiţii primul sfert de finală de la EURO. Iarba, care va fi importată din Olanda şi care a fost transportată cu ajutorul a 26 de camioane speciale, va fi pusă luni dimineaţă, iar lucrarea va fi terminată marţi, 17 iunie. Pe St. Jakobs-Park se vor mai disputa trei meciuri în cadrul Campionatului European, două sferturi de finală, pe 19 iunie Portugalia va înfrunta ocupanta locului 2 din Grupa B, Germania, Polonia sau Austria, iar pe 21 iunie Olanda se va întîlni, în aceeaşi fază a competiţiei, Suedia sau Rusia, cadidatele la poziţia a doua din Grupa D, şi semifinala din 25 iunie.

×
Subiecte în articol: magazin