x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EXCLUSIV / Franco Selvaggi: Prandelli nu îi va da drumul lui Mutu să plece de la Fiorentina

EXCLUSIV / Franco Selvaggi: Prandelli nu îi va da drumul lui Mutu să plece de la Fiorentina

de Ovidiu Ciutescu    |    Mihai Hristea    |    26 Ian 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Franco Selvaggi: Prandelli nu îi va da drumul lui Mutu să plece de la Fiorentina

13:38 • Adrian Mutu nu va pleca prea curând de la Fiorentina. Conform impresarului Giovanni Zanghi şi a fostului campion mondial Franco Selvaggi, antrenorul Cesare Prandelli şi şefii grupării „viola” au un proiect extrem de ambiţios, din care românul nu are cum să lipsească.

Adrian Mutu nu va pleca prea curând de la Fiorentina. Conform impresarului Giovanni Zanghi şi a fostului campion mondial Franco Selvaggi, antrenorul Cesare Prandelli şi şefii grupării „viola” au un proiect extrem de ambiţios, din care românul nu are cum să lipsească.

IDOLUL TRIBUNEI. Prieten foarte bun cu Cesare Prandelli, antrenorul echipei Fiorentina, Franco Selvaggi susţine că „Adrian Mutu este continuu pe buzele lui Cesare atunci când vorbeşte despre echipa sa. Mutu nu este iubit, este un adevărat idol, un simbol pentru Fiorentina”. Atât Selvaggi, cât şi Zanghi, spun că internaţionalul român nu va părăsi echipa din Firenze şi aruncă pe piaţă o bombă: „Voi, jurnaliştii, ştiţi că Mutu câştigă 1,5 milioane de euro pe sezon. Adevăratul salariu doar Mutu şi patronul echipei îl cunosc”. Despre importanţa lui Mutu la Fiorentina, fostul campion mondial Franco Selvaggi vorbeşte în termeni comparativi: Nici AS Roma nu are posibilităţile financiare ale lui Real Madrid, dar, cu toate acestea, l-a ţinut pe Totti, pentru că el este idolul Romei. Nu e întotdeauna o problemă financiară când vine vorba despre astfel de jucători. În momentul de faţă, Mutu este unul dintre stranierii cei mai buni din campionatul italian, este constant şi are un randament foarte bun comparativ cu alţii. Eu cred că Mutu va rămâne la Fiorentina, pentru că Fiorentina e un club foarte apreciat în Italia şi are o conducere foarte puternică, un preşedinte foarte bun. Nu cred că vor vrea să-l dea pe Mutu, pentru că e un jucator foarte bun. Nu-l cunoaşteţi pe patronul Fiorentinei... a plătit 30 de milioane de Euro pentru Bojinov! În Italia, preşedintele clubului e foarte puternic şi are proiecte ambiţioase, proiecte foarte bune. În nici un caz nu lipsesc banii la Fiorentina. La nivel mondial reprezintă firme de mare prestigiu, deci are şi mulţi bani. Mutu nu este prost, e un jucător foarte inteligent şi asta nu numai pe terenul de fotbal, ci în tot ceea ce face. Deci, eu sunt convins că va rămâne să apere culorile acestei echipe”.

 

×
Subiecte în articol: magazin mutu fiorentina franco selvaggi