x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun F.A. Premier League/ Regulă la englezi: Fotbal da, iubite ba!

F.A. Premier League/ Regulă la englezi: Fotbal da, iubite ba!

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Feb 2008   •   00:00
F.A. Premier League/ Regulă la englezi: Fotbal da, iubite ba!

11:41 • Un sondaj realizat în Anglia printre fanii de fotbal, cu ocazia Valentine's Day, a reliefat faptul că 85% dintre ei ar renunţa mai degrabă la iubita lor decât la echipa de fotbal preferată, informează Daily Mirror

Un sondaj realizat în Anglia printre fanii de fotbal, cu ocazia Valentine's Day, a reliefat faptul că 85% dintre ei ar renunţa mai degrabă la iubita lor decât la echipa de fotbal preferată, informează Daily Mirror.

I LOVE YOU...? Daily Mirror susţine că 42% dintre cei chestionaţi au declarat că ar suferi mai mult dacă echipa lor preferată ar pierde în finala Cupei Angliei cu marea rivală decât dacă şi-ar surprinde iubita cu cel mai bun prieten. De asemenea, tot 42% dintre suporteri au declarat că nu ar merge la întâlnire cu cineva care este fan al clubului rival. Suma cheltuită de un suporter pentru a-şi vedea echipa într-un joc din deplasare este în medie de 80,85 lire sterline, în timp ce suma cheltuită la o întâlnire este de doar 51,85 lire sterline. Sondajul a fost realizat pe 1700 de fani, care reprezintă 125 de cluburi.

×
Subiecte în articol: magazin