x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fabio Capello nu are linişte. Fiscul îi bate la uşă

Fabio Capello nu are linişte. Fiscul îi bate la uşă

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Ian 2008   •   00:00
Fabio Capello nu are linişte. Fiscul îi bate la uşă

15:28 • Selecţionerul echipei naţionale a Angliei, Fabio Capello, este anchetat de procuratura din Torino pe motiv de evaziune fiscală, după ce nu a declarat mai multe sume de bani din contracte de sponsorizare, informează ediţia online de miercuri a cotidianului Il Giornale.

Selecţionerul echipei naţionale a Angliei, Fabio Capello, este anchetat de procuratura din Torino pe motiv de evaziune fiscală, după ce nu a declarat mai multe sume de bani din contracte de sponsorizare, informează ediţia online de miercuri a cotidianului Il Giornale.

BANII LA CONTROL. Procuratura din Torino anchetează mai multe persoane implicate în sport care sunt acuzate de fraudă fiscală, printre care şi Fabio Capello, care nu a declarat bani obţinuţi din contracte de sponsorizare. Antrenorul italian este cercetat şi pentru sumele obţinute între anii 2004-2006, când a pregătit pe Juventus. Acestă perioadă este anchetată de magistraţi din cauza scandalului în care Luciano Moggi era acuzat că oferă mită pentru ca formaţia din Torino să câştige anumite partide din campionat. Ancheta ar putea să fie extinsă şi în perioadele în care Capello a antrenat la AS Roma şi AC Milan. Presa italiană scrie că investigaţia îi poate crea necazuri lui Capello în Anglia, unde a preluat postul de selecţioner. El a mai avut în trecut probleme cu justiţia italiană, după ce a indus în eroare autorităţile că are o rezidenţă în oraşul elveţian Campione d’Italia, pentru a nu achita anumite taxe. Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat miercuri că selecţionerul nu are nicio problemă în Anglia în legătură cu plata taxelor.

×
Subiecte în articol: magazin